O primarita din Mehedinti a snopit in bataie un barbat in varsta de 68 de ani, dupa ce acesta i-a spus ca nu o voteaza la alegerile locale

Un barbat din Mehedinti ar fi fost batut crunt de primarita comunei pentru ca nu o voteaza. Sora victimei face acuzatii grave. Conflictul ar fi pornit dupa ce barbatul de 68 de ani i-ar fi spus primaritei ca nu o va vota la alegerile locale. Edilul si doi consilieri locali s-ar fi napustit asupra lui si l-ar fi batut cu bestialitate.


Barbatul a ajuns la spital cu rani extrem de grave, iar sora lui povesteste ca nu este prima data cand acesta este agresat. De cealalta parte, primarita neaga toate acuzatiile.

“Doamna primar este batausa din sat. El e unul care spune in fata ca nu voteaza cu primarita. N-a votat niciodata. De asta e si batut”, spune sora victimei

Conflictul s-ar fi agravat si in momentul in care barbatul i-a reprosat primaritei ca foloseste masina institutiei pe care o conduce in interes personal. Totusi, se pare ca nu este primul conflict intre cei doi.

“Fratele meu a mai fost batut de doamna Mosoarca in 2008. Am actele. Atunci a fost batut pentru APIA”, mai spune sora barbatului batut de primarita din Mehedinti.

Acum, barbatul are nevoie de 30 de zile de ingrijiri medicale, insa nu necesita internare.

“Prezenta un traumatism cranio-facial, traumatism coloana lombara, un traumatism membru superior si inferior drept”, spune Elena Bolboi, purtator de cuvant SJU.

Primarul comunei Greci neaga toate acuzatiile.

“Nu stiu despre ce e vorba, eu sunt la serviciu Nu, fiecare voteaza ce vrea, fiecare face ce considera”, spune Aurelia Mosoarca, primar comuna Greci, Mehedinti.

Primarita se afla la cel de-al doilea mandat. Politia face acum cercetari pentru loviri sau alte violente. (Mara Ion)

Leave a Reply