Ceremonial militar si sedinta festiva la sediul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, la aniversarea a 174 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane, in 3 aprilie 2024, la sediul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara, a avut loc sedinta festiva si activitatea de avansare in grad a unor cadre.


Cu aceasta ocazie, comandantul unitatii, domnul colonel Gheorghe Alin-Emanuel si-a exprimat recunostinta fata de intreaga activitate a jandarmilor unitatii si fata de familiile acestora, pentru sprijinul neconditionat pe care il ofera.

Nu ne-am uitat nici inaintasii, aducandu-le un omagiu, in cadrul unui ceremonial militar si religios incheiat cu depunere de coroane.

De asemenea, am fost gazda pentru reprezentantii tuturor institutiilor partenere, carora, intr-un cadru festiv, le-am oferit cateva momente demonstrative din activitatea noastra, multumindu-le pentru intreaga colaborare pe care o desfasuram constant, pentru siguranta cetatenilor.

La multi ani, jandarmi! La multi ani, Jandarmeria Romana! (Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara – Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul)

Leave a Reply