Expozitie cu peste 100 de navomodele, in Iulius Town Timisoara. VINO sa vezi macheta Titanicului, nave asamblate in sticla si alte ambarcatiuni inedite! (P)

Un univers spectaculos, unde pasionatii de navomodelism pot descoperi peste 100 de machete cu nave istorice si moderne, s-a instalat in piateta Intersport din Iulius Town Timisoara. Accesul in cadrul expozitiei este gratuit, iar aici vor putea fi admirate mai multe reproduceri ale unor nave, precum: Pelicanul – simbol al Timisoarei, Titanicul, o macheta a Royal Navy Base, Diorama Military Base, barci medievale, nave construite in sticla, dar si nave cargo si alte modele interesante.


Pana pe 7 aprilie 2024, iubitorii de navomodelism sunt asteptati sa se bucure de peste 100 de machete cu nave reprezentative.

De la nave istorice, pana la modernele vapoare de croaziera, fiecare macheta este o mica capodopera in sine, reflectand pasiunea si abilitatile extraordinare ale creatorilor lor. Cu o varietate impresionanta de modele, de la cele clasice pana la cele contemporane, expozitia ofera o calatorie fascinanta in lumea maritima in miniatura.

Accesul in cadrul expozitiei este gratuit. Machetele sunt construite manual de Nebancea Alin, un nume recunoscut in lumea sportului mondial al navomodelismului si membru al C.S.M. Timisoara, dar si de talentatii sportivi din club.

Navomodelismul nu este doar o simpla pasiune, ci si o arta care presupune confectionarea meticuloasa a machetelor la scara de ambarcatiuni si instalatii navale. In cadrul acestei expozitii, vizitatorii vor putea admira detaliile impresionante si munca de precizie care sta in spatele fiecarei machete expuse.

Vino in Iulius Town si descopera expozitia de navomodele!

(Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply