Un elev din Brasov a santajat o profesoara! Ar fi amenintat-o ca publica poze cu fiica sa in ipostaze indecente, daca nu ii pune o nota mai mare la istorie

Un elev de clasa a 7-a de la Liceul cu Program Sportiv din Brasov si-ar fi santajat profesoara de istorie, pe care ar fi amenintat-o ca daca nu-i da o nota mai buna la disciplina pe care o preda va posta pe retelele de socializare poze cu fiica acesteia in ipostaze indecente, transmite Radio Brasov, citat de Rador.


Profesoara s-a adresat autoritatilor, dar a anuntat, ulterior, si conducerea scolii. Cazul este unul neobisnuit inclusiv pentru cei de la Inspectoratul Scolar Judetean Brasov.

„Iata ca acest caz este unul oarecum atipic, pentru ca e un caz de santaj de la un elev de clasa a 7-a catre un profesor. Ce va putem spune este ca am aflat relativ tarziu de aceasta situatie, pentru ca intr-o prima faza doamna profesoara de istorie de la Liceul cu Program Sportiv s-a adresat in mod direct Biroului de Politiei de Siguranta Scolara. La momentul de fata va putem spune ca acesti doi copii care sunt protagonistii acestor evenimente sunt transferati la doua scoli diferite”, a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Valentin Bucur.

Elevul santajist are nota scazuta la purtare. Tocmai de la aceasta decizie a conducerii scolii ar fi degenerat situatia.

„Initial, profesorii de la clasa elevului respectiv au sesizat faptul ca elevul deranjeaza orele, ca are un comportament necorespunzator la ore si atunci consiliul profesorilor clasei a decis scaderea notei la purtare si monitorizarea comportamentului elevului. Dupa doua sau trei luni de monitorizare au constatat ca s-au inrautatit lucrurile si evident ca au ramas, in continuare, cu decizia de a-i scadea nota la purtare chiar la nota patru. Din acel moment lucrurile au degenerat”, a mai declarat Bucur.

Politia Brasov a deschis un dosar in acest caz. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply