Drogat, prin Timisoara! Un tanar le-a explicat politistilor locali ca detine cannabis asupra pentru ca este dependent de droguri

Politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta si Ordine Publica, aflati in patrulare in cursul zilei de ieri, in jurul orei 17.00, au observat pe Bdul Republicii, in apropierea statiei STPT, un barbat care parea ametit si incoerent. Acesta se afla impreuna cu o femeie. In urma legitimarii, s-a stabilit ca barbatul se numeste V.G., de 32 de ani, cu domiciliul in localitatea Varias, Timis.


In momentul efectuarii controlului corporal asupra barbatului, s-a constatat ca acesta avea asupra sa, in buzunarul pantalonilor, doua plicuri care contineau substanta de culoare verde  oliv, susceptibila a face parte din categoria celor interzise.

Acesta a declarat ca substantele le detine pentru consum propriu, fiind depedent de ele. Politistii locali au intocmit documentele in vederea transmiterii cazului catre politistii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara pentru continuarea cercetarilor, conform legislatiei privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (Politia Locala Timisoara)

Leave a Reply