Iulius Town Timisoara ii invita pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, intalniri cu Iepurasul de Paste, dar si sa descopere alte surprize la expozitia cu dinozauri gigant (P)

Iepurasul de Paste a inceput pregatirile din timp anul acesta, iar in Iulius Town deja si-a instalat traditionalul Labirint si ii asteapta pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar si la sesiuni foto. Dupa intalnirea cu Iepurasul, sunteti invitati la o plimbare prin era Paleolitica, la expozitia cu dinozauri gigant si monstri marini uriasi. Surprizele continua, iar in Atrium va avea loc concursul National de Interpretare Artistica „Armonii Divine”.


Ai acasa un mic explorator, caruia nu ii scapa niciun detaliu, iar curiozitatea nu il lasa sa stea linistit pret de cateva minute? Va asteptam in Iulius Town, unde Iepurasul de Paste a pregatit cel mai asteptat treasure hunt pentru copii.

Labirintul Iepurasului se afla la etajul Iulius Mall, in Piateta Intersport. Provocarea egg-hunt-ului este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani, si este deschis pana pe 28 aprilie, in intervalul orar 10 – 20.

Ca sa intre in joc, copiii trebuie sa coloreze un desen din cartea de colorat pe care o vor primi de la ajutoarele Iepurasului. Prichindeii pot participa in grupuri de maxim 10 la „egg-hunt”, trebuie sa gaseasca indiciile ascunse de Iepuras, iar dupa ce predau dovezile vor fi premiati cu surprize dulci si diplome. Accesul este gratuit, iar premiile si distractia sunt garantate.

Iepurasul de Paste va poposi in Iulius Town mai mult timp si ii asteapta pe cei dornici la sesiuni foto. Simpaticul urecheat va asteapta in zona Intersport, de luni pana vineri de la ora 17 pana la ora 20, iar sambata si duminica in intervalul orar 12 – 14 si 17 – 20. Pregatiti cele mai dragute felicitari de Paste impreuna cu Iepurasul in Iulius Town!

In continuare, parcarea VIP din fata cladirii de birouri UBC 0 este „cucerita” de „Lumea dinozaurilor si monstrii marini”. Aici curiosii vor gasi reprezentari gigant ale celor mai mari creaturi ale tuturor timpurilor precum Mosasaur, Charcarodon Megalodon, Mososaurus si multi altii.

Expozitia poate fi vizitata de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 20, iar de vineri pana duminica, de la ora 10 pana la 21. Pretul unui bilet este de 25 lei, iar copiii cu varste mai mici de 3 ani au intrarea libera. De asemenea, persoanele cu dizabilitati alaturi de un insotitor au intrarea libera.

Biletele pentru grupurile de minimum 10 copii au pretul de 20 lei/copil, iar intrarea este gratuita pentru insotitor. Daca doriti sa faceti o rezervare pentru a vizita expozitia sau sa aflati mai multe informatii, puteti apela la numarul: 0725 780 843.

Cei care vin sambata, 20 aprilie, in Iulius Town, se vor bucura si o surpriza muzicala. In Atrium, incepand cu ora 12, va avea loc Concursul National de Interpretare Artistica „Armonii Divine” organizat de Scoala de canto Ramona Iatan.

(Iulius Town Timisoara)

Leave a Reply