Primul Tesla Pop-Up Store din Romania s-a inaugurat in Iulius Town Timisoara. Programeaza-te pentru un test-drive cu Modelul Y si Modelul 3! (P)

Tesla a deschis primul magazin Tesla Pop-Up din Romania in Iulius Town Timisoara. Model Y si Model 3 sunt cele doua masini expuse in cadrul locatiei, iar cei care doresc un test drive se pot programa pe site-ul oficial al Tesla.


Pasionatii de masini se pot bucura de o noua experienta in Iulius Town Timisoara, unde s-a inaugurat primul Tesla Pop-Up Store.

Locatia, aflata in zona cladirii de birouri United Business Center 1, are un design special conceput astfel incat sa scoata in evidenta facilitatile de care beneficiaza conducatorii de autovehicule Tesla. Cei interesati vor putea discuta direct cu un reprezentant al companiei care le va oferi toate informatiile necesare si vor putea sa descopere tehnologia de varf utilizata in crearea modelelor Tesla.

Reprezentantii Tesla din locatia Iulius Town ofera si consultanta pentru plasarea unei comenzi pentru achizitia unui model Tesla, astfel incat vehiculul sa fie personalizat dupa nevoile clientului. Toate comenzile plasate la Tesla Pop-Up Store vor ajunge in reprezentanta Tesla din Bucuresti. (Iulius Town Timisoara, Consuela Dobos)

Leave a Reply