Talharie in parcarea Galeria 1 din Timisoara! Un tanar a fost deposedat de telefon, dupa ce atacatorul i-a pulverizat spray lacrimogen in ochi

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, au retinut un barbat pentru comiterea infractiunii de talharie calificata. Ulterior, magistratii au dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile.


„In fapt, la data de 19 aprilie 2024, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Timisoara au fost sesizati de un barbat cu privire la faptul ca, aceeasi zi, in jurul orei 20,45 s-a intalnit cu o persona de sex masculin in zona unui centru comercial de pe bulevardul Antenei din Timisoara, cu intentia de a-si vinde telefonul mobil.

Acesta din urma, dupa ce l-a rugat sa-l insoteasca la un bancomat pentru a-si scoate bani, i-a pulverizat cu un spray iritant lacrimogen in zona ochilor, l-a lovit, apoi profitand de situatia creata i-a smuls telefonul mobil din mana si a fugit.

In cauza, s-a dispus incaperea urmaririi penale, cu privire la savarsirea infractiunii de talharie calificata, politistii efectuand cercetari in Timisoara, Ortisoara si Vinga pentru depistarea autorului faptei”, a transmis IPJ Timis.

In urma investigatiilor, persoana cautata a fost identificata in zona Garii Mari din Arad, anchetatorii luand legatura cu lucratorii din cadrul SRPT Arad, care au fost dirijati spre locul unde se afla suspectul.

„Barbatul, in varsta de 23 de ani, din Ortisoara, a fost depistat si condus la sediul Politiei Municipiului Timisoara in baza unui mandat de aducere. In urma audierii si probatoriului administrat, barbatul a fost retinut pentru 24 h sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis. Telefonul a fost recuperat si predat persoanei vatamate. In cursul zilei de azi, barbatul a fost prezentat magistratilor care au dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile”, se mai mentioneaza in comunicatul IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply