Milionarul Ionut Gaita, directorul de campanie al candidatului Nicolae Robu: „Sunt 100 % convins ca, pe 9 iunie, noi vom da primarul Timisoarei”

Ionut Gaita, directorul de campanie al candidatului PNL Nicolae Robu, a declarat pentru Pressalert – publicatie online pe care, dupa cum se zvoneste pe piata presei locale, ar fi cumparat-o, nu cu mult timp in urma – spune ca actuala administratie nu sustine mediul de afaceri local, ci, dimpotriva, ar fi impus intreprinzatorilor privati taxe si impozite tot mai mari.


Sa ne uitam un pic cum arata Timisoara sub administrarea lui Dominic Fritz. Sa ne aducem aminte cum arata Timisoara cand era Robu primar, care era evolutia si dezvoltarea Timisoarei cu Robu primar. Ca si antreprenor va spun ca un oras nu poate sa functioneze fara oameni de afaceri, fara mediul privat, fara micii sau marii intreprinzatori, fara afaceri de familie, fara investitori straini. Iar Nicolae Robu stie acest aspect. Cat a fost primar, Nicolae Robu a sustinut mediul de afaceri, a sustinut deopotriva antreprenori locali, cu afaceri mici si mijlocii, a sustinut afaceri de familie. S-a preocupat permanent de dezvoltarea mediului de afaceri, prin atragerea de noi si noi investitii straine”, a declarat Gaita pentru ziarul sau de campanie.

Actuala administratie nu are aceleasi principii, mai spune omul de afaceri liberal. „In schimb, administratia condusa de Dominic Fritz a marit taxe, a pus impozite, noi si noi biruri pentru mediul privat. Si mai mult, a ingreunat toate procedurile, prin noi formulare, prin noi documente, care nu fac altceva decat sa incurce mediul privat. Dominic Fritz ne dispretuieste si nu arata nicio implicare fata de mediul privat local, noi suntem cei care contribuie cu taxe la bugetul local”, mai mentioneaza Gaita. Din acest motiv e nevoie de o schimbare.

„Avem o campanie extrem de dificila. Vom munci mult si sunt 100 % convins ca pe 9 iunie noi vom da primarul Timisoarei – iar acesta va fi Nicolae Robu!”, a incheiat directorul de campanie al lui Nicolae Robu.

Potrivit unui articol din Pressalert, publicat in martie 2021, in perioada 1 ianuarie 2018 – 23 februarie 2021, datele publice inregistrate pe SICAP arata ca firmele familiei Gaita au obtinut contracte din bani publici de peste 36,4 milioane lei. Majoritatea afacerilor au fost derulate cu Primaria Timisoara, condusa la acea vreme de Nicolae Robu, sau cu autoritati administrate sau aflate in subordinea unor liberali. (Mara Ion)

Sursa: pressalert.ro

Leave a Reply