Bucuria de Paste ne aduce impreuna cu cei dragi! Ajutoarele Iepurasului sunt recompensate la sesiunile de shopping din Iulius Town, cu 1.400 de premii pe loc sau 3 vouchere in valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia (P)

Niciun cozonac nu este la fel de pufos ca acela pe care il imparti cu cei dragi si niciun fel de mancare nu este la fel de delicios ca acela pe care il pregatesti pentru cina de sarbatori in familie. Anul acesta Iulius Town Timisoara va incurajeaza sa fiti „De Paste, mereu impreuna!”. Am pregatit cadouri pentru toata familia, iar cei mai norocosi pot castiga, pe langa premiile zilnice din cadrul campaniei, vouchere in valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. 


Ce iti doresti sa primesti de la Iepurasul de Paste? Daca si tu faci parte din echipa celor care il ajuta pe simpaticul urecheat sa ajunga la toata lumea cu daruri, te asteptam in Iulius Town cu un cadou doar pentru tine!

Pana pe 3 mai 2024, toate ajutoarele Iepurasului care fac shopping la magazinele din Iulius Town, sunt premiate pe loc. Daca ai bonuri, din aceeasi zi, de la unul sau mai multe magazine din Iulius Town, a caror valoare cumulata trece de 500 de lei si vii la Centrul de Premiere, aflat in zona Centrului Informational din Iulius Mall Timisoara, primesti pe loc cadou. Poti castiga vouchere la Yves Rocher, Nobila Casa, Colin`s, Carturesti, dar si cecuri cadou in valoare de 50 de lei.

In acelasi timp, te inscrii automat in marea tombola, unde trei norocosi vor castiga cate un premiu inedit: cate un voucher in valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. Mai multe detalii despre campanie, dar si regulamentul pot fi citite pe site-ul Iulius Town Timisoara.

Vino la Iulius Town si pregateste-te pentru una dintre cele mai asteptate sarbatori din an! (Iulius Town Timisoara, Consuela Dobos)

One thought on “Bucuria de Paste ne aduce impreuna cu cei dragi! Ajutoarele Iepurasului sunt recompensate la sesiunile de shopping din Iulius Town, cu 1.400 de premii pe loc sau 3 vouchere in valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia (P)

  1. Cu siguranta, dupa un an greu, abia asteptam sa sarbatorim Pastele alaturi de cei dragi, iar un cozonac pufos si o masa delicioasa in familie sunt esentiale pentru aceasta sarbatoare. Iulius Town Timisoara ne incurajeaza sa fim mereu impreuna, iar campania lor este o incantare pentru toata familia. Premiile zilnice si voucherele la Bijuteria Gia sunt cadouri tentante, iar in plus, cumparaturile noastre pentru a ajuta iepurasul vor fi rasplatite cu surprize placute. Abia astept sa vin la Iulius Town si sa ma pregatesc pentru Pastele mult asteptat! Multumesc pentru initiativa, Iulius Town Timisoara!

Leave a Reply