Judecatorii si procurorii fotbalisti de pe raza Curtii de Apel Timisoara au castigat, din nou, Cupa Magistratilor la Fotbal

Cea de-a 27-a editie a Cupei Magistratilor la Fotbal s-a desfasurat, in perioada 19-20 aprilie 2024, in municipiul Cluj-Napoca, fiind vorba despre traditionala competitie de minifotbal (echipe de 6+1 jucatori / partide de 15 + 15 min.) organizata de Asociatia Sportiva a Procurorilor din Romania (ASPR), infiintata in anul 2009, la initiativa procurorilor Marian Trusca si Marius Voineag.


La prezenta editie au participat 26 de echipe de magistrati, acestea avand o componenta mixta, fiind alcatuite din judecatori, procurori si, intr-o mai mica masura, din personal auxiliar de specialitate si personal conex al instantelor si parchetelor.

Potrivit informatiilor oferite presei de catre procurorul Marian Trusca, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, printre participanti s-au numarat si magistrati din cadrul structurilor specializate DIICOT si DNA, ale justitiei militare, dar si din cadrul Procuraturii Republicii Moldova, nelipsita de la aceasta competitie in ultimii 5 ani. Totodata, a participat si o echipa din partea Ministerului Justitiei.

Partidele s-au desfasurat in aer liber pe terenul de fotbal al Caminului Studentesc „Sport XXI” al Universitatii Babes-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca.

Prima semifinala a competitiei a fost cea dintre echipele CA (Curtea de Apel) Bacau si CA Timisoara, care s-a incheiat dupa cele 30 de minute de joc cu scorul de 1-1 si a fost castigata de CA Timisoara, in urma executarii loviturilor de departajare, cu scorul final de 3-2 (potrivit regulamentului, in astfel de situatii, fiecare echipa are dreptul la cate 3 penalty-uri).

Cea de-a doua semifinala a fost disputata intre echipele CA Craiova si CA Suceava, rezultatul partidei fiind 2-0.

Echipa CA Timisoara si-a confirmat statutul de echipa puternica si s-a clasat pe locul I, cucerind al cincilea titlu, dupa ce a invins in meciul disputat cu echipa CA Craiova, revenita in finala dupa 5 ani si care a ocupat locul II al podiumului, scorul partidei fiind de 1-0, desi jocul a fost controlat de echipa din Banie.

Locul III a fost obtinut de reprezentanta CA Bacau, iar locul IV de magistratii CA Suceava, finala mica incheindu-se cu un scor de 5-2.

Clasamentul final complet al acestei editii a Cupei poate fi consultat in foto 2 de mai sus – cu necesara adaugire ca pe locurile 11 si 12 (omise din eroare) s-au clasat echipele DNA si, respectiv, ASM (Asociatia Sportiva a Magistratilor) Vrancea. Judecatorul Roman Gaina de la Judecatoria Craiova a fost desemnat jucatorul turneului. (I.P.)

Sursa: juridice.ro

 

Leave a Reply