Competitie de bodybuilding in premiera in Romania, intalniri cu Iepurasul, premii si distractie, toate la Iulius Town Timisoara (P)

Iepurasul de Paste este personajul principal al acestei perioade si, evident, a ajuns si in Iulius Town Timisoara. Astfel, toti vizitatorii sunt invitati sa porneasca pe urmele lui pentru ca vor fi rasplatiti cu premii si multa distractie.


Cei mici au intalnire cu urecheatul, se pot distra in traditionalul labirint si la spectacolul de teatru dedicat lor, iar adultii sunt recompensati cu premii la sesiunile de shopping. In schimb, in Iulius Gardens cu totii au sansa de a calatori in Preistorie, inconjurati de animale marine gigante si dinozauri animatronici. In schimb, in Iulius Mall, pasionatii de sport pot urmari Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness.

Romania gazduieste in acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness, ce se va desfasura in premiera, la Timisoara, in Iulius Town.

In cadrul competitiei vor fi prezenti 150 de sportivi din Romania, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania si Croatia, care isi vor  demonstra abilitatile. Concurentii vor participa la diferite categorii, cele mai spectaculoase fiind, pentru femei – Bikini Fitness si Fit Model, iar pentru barbati – Men’s Physique si Bodybuilding. Tara noastra va participa cu un lot format din 40 de sportivi pe care-i poti sustine in zona Atrium din Iulius Mall.

Ca in fiecare an, din Iulius Town Timisoara nu lipseste nici Labirintul Iepurasului, care mai este instalat pana duminica, 28 aprilie. Acesta se afla la etajul Iulius Mall, in Piateta Intersport si provoaca la egg-hunt copiii cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani, in intervalul orar 10.00 – 20.00. Ca sa intre in joc, cei mici trebuie sa coloreze un desen din cartea de colorat pe care o vor primi de la ajutoarele Iepurasului.

Prichindeii pot participa in grupuri de maximum 10 la „egg-hunt”, trebuie sa gaseasca indiciile ascunse de Iepuras, iar dupa ce predau dovezile vor fi premiati cu surprize dulci si diplome. Accesul este gratuit, iar premiile si distractia sunt garantate.

Simpaticul urecheat ii asteapta pe cei dornici si la sesiuni foto, in zona Intersport, tot pana duminica, 28 aprilie. Asa ca trebuie sa va grabiti, ca sa aveti cele mai dragute felicitari de Paste impreuna cu Iepurasul din Iulius Town, pe care sa le faceti cadou celor dragi sau sa le pastrati ca suvenir. De asemenea, magia povestilor continua in Iulius Town si in aceasta duminica, unde de la ora 11.00, cei mici au intalnire cu „Tina si Iepurasul”.

In continuare parcarea VIP din fata cladirii de birouri UBC 0 este „cucerita” de „Lumea dinozaurilor si monstrii marini”. Aici curiosii gasesc reprezentari gigant ale celor mai mari creaturi ale tuturor timpurilor precum Mosasaur, Charcarodon Megalodon, Mososaurus si multi altii. Informatii suplimentare sunt pe pagina de Facebook a Iulius Town.

Iar daca ati inceput deja cumparaturile pentru Sarbatorile Pascale puteti castiga si o multime de premii. Astfel, pana pe 3 mai 2024, daca aveti bonuri, din aceeasi zi, de la unul sau mai multe magazine din Iulius Town, a caror valoare cumulata trece de 500 de lei si veniti la Centrul de Premiere, aflat in zona Centrului Informational din Iulius Mall, primiti pe loc un cadou.

Puteti castiga vouchere la Yves Rocher, Nobila Casa, Colin`s, Carturesti, dar si cecuri cadou. In acelasi timp, va inscrieti automat in marea tombola, unde trei norocosi vor castiga cate un premiu inedit: cate un voucher in valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. Mai multe detalii despre campanie, dar si regulamentul pot fi citite pe site-ul Iulius Town Timisoara. (Iulius Town Timisoara, Departament PR)

Leave a Reply