Iulius Town Timisoara, deschis in a doua zi de Paste. Afla programul special al magazinelor tale favorite! (P)

De Paste ne intalnim cu bucurie si recunostinta pentru a celebra nu doar renasterea primaverii, ci si valorile care ne definesc si aduc comunitatea impreuna. Ca in fiecare an, de Paste, Iulius Town are un orar special.


Sarbatorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi, astfel ca, in perioada urmatoare, programul Iulius Town este unul special. Sambata, 4 mai 2024, ai timp sa achizitionezi ultimele produse de pe lista de cumparaturi deoarece, atat magazinele din Iulius Mall, cat si Auchan sunt deschise pana la ora 18.

Duminica, in prima zi de Paste, cu totii meritam un moment de respiro, astfel ca magazinele si hipermarketul vor fi inchise. Auchan redeschide luni, 6 mai, de la ora 10.00, pana la ora 22.00, iar magazinele din Iulius Mall revin la programul normal: 10.00 – 22.00.

Fara pauza de la filme – Cinema City din Iulius Mall, deschis in fiecare zi.

Cinema City va asteapta sambata la film, in intervalul orar 10,30 – 16, iar in prima zi de Paste, intre orele 13,30 – 23. De luni, programul revine la normal: 10,30 – 23. (Iulius Town, Consuela Dobos)

Leave a Reply