Piata Doina si Piata 700, modernizate dupa sarbatorile pascale / Primaria Timisoara va investi 2 milioane de lei in cele doua obiective

Cu investitii in derulare in pietele Badea Cartan, Lipovei si Piata de Gros, Primaria Municipiului Timisoara si SC Piete SA demareaza, dupa sarbatorile pascale, lucrari de modernizare si in pietele Doina si 700.


Astfel, in Piata Doina va fi asfaltata platforma, va fi inlocuit acoperisul, va fi realizata hidroizolatia si vor fi executate reparatii in hala de lactate.

In Piata 700, proiectul municipalitatii prevede amenajarea platformei si refacerea acoperisului dar si montarea unui sistem modern de climatizare in hala cu flori. La final, in cele doua piete fructele si legumele proaspete vor fi expuse spre vanzare pe mobilier si mese noi.

“Stiu ca este un disconfort atat pentru cei care isi fac cumparaturile in piata, cat si pentru comercianti, dar sunt lucrari pe care trebuie sa le facem pentru a avea un comert modern.

Si in Piata Doina si in Piata 700 ultimele lucrari serioase de modernizare s-au facut acum 20 de ani, la inceputul anilor 2000. Am discutat si cu cei care vand in piete si cu clientii si nu e nimeni multumit de conditiile de acolo. Am amanat inceperea lucrarilor pana dupa Paste tocmai pentru ca timisorenii sa se aprovizioneze pentru sarbatori”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Lucrarile din pietele Doina si 700, in valoare de aproximativ 2.000.000 de lei, vor dura circa o luna si vor fi completate de montarea mobilierului nou si instalarea de camere de monitorizare. Comerciantii care au contract cu SC Piete SA isi vor pastra locul, in conditii similare celor de pana acum, dupa caz.

In Piata Lipovei, conditiile se vor imbunatati atat pentru comercianti, cat si pentru cumparatori la finalul proiectului ce prevede reamenajarea spatiilor si a platformei si reparatii la fatada complexului.

In Piata Badea Cartan, unde recent au fost finalizate lucrari de modernizare a halei de lactate, sunt executate reparatii la fatada. In plus, Primaria Timisoara continua lucrarile de reconfigurare a zonei, astfel incat accesul cumparatorilor sa fie mai facil si mai sigur, strazile sa fie mai aerisite, iar circulatia tramvaielor sa nu mai fie ingreunata de masinile care circula pe linii. (Primaria Timisoara,   Serviciul Comunicare)

 

One thought on “Piata Doina si Piata 700, modernizate dupa sarbatorile pascale / Primaria Timisoara va investi 2 milioane de lei in cele doua obiective

  1. you are in reality a good webmaster The website loading velocity is amazing It sort of feels that youre doing any distinctive trick Also The contents are masterwork you have done a fantastic job in this topic

Leave a Reply