Directoarea Teatrului National din Timisoara, inclusa in Capital Top 100 Manageri, editia 2024

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului National „Mihai Eminescu” din Timisoara, a fost inclusa in Capital Top 100 Manageri, editia 2024, revista care este disponibila la toate punctele de difuzare a presei si online, pe site-ul www.edituradecarte.ro, incepand cu 26 aprilie 2024.


Capital Top 100 Manageri reprezinta rezultatul analizei desfasurate la nivel national, privind rezultatele manageriale notabile si cuantificabile din diferite domenii de activitate din Romania – afaceri, educatie, cultura, cercetare, administratie publica, resurse umane etc. – inregistrate pe durata anului precedent.

Teatrul National din Timisoara masoara excelenta in parametri de o alta amploare decat cifrele: in beneficiul adus comunitatii in intregul sau, in formarea unei comunitati reunite in jurul Culturii si al profesionalismului, in crearea unui spatiu de reflectie, de implicare si de schimbare care, pe termen lung, dezvolta constiinte, atitudini, asumare.

Prin toate initiativele sale, de la spectacole la reconfigurarea sa, Teatrul National investeste prin actiunile sale teatrale intr-un un viitor pentru toti membrii societatii.

Numeroasele realizari inregistrate in mandatele Adei Hausvater la Teatrul National din Timisoara au la baza principiile profesionalismului, ale performantei si ale constiintei. Managementul sau isi asuma de aproape doua decenii responsabilitatea formatorului – de public de teatru, dar si de profesionisti, atat la nivel artistic, cat si in ceea ce priveste meseriile din spatele scenei, ca o pepiniera pentru viitor.

Teatrul National din Timisoara s-a facut remarcat si in 2023 prin entuziasmul pe care spectacolele noastre, realizarile noastre il genereaza tuturor celor din sala de spectacol, preocupati de subiectele pe care le punem in discutie prin spectacolele Teatrului National, de diferitele formule estetice pe care le propunem si ni le asumam, de felul in care insistam in fiecare moment sa ne facem, fiecare, meseria cel mai bine si sa fim, individual si colectiv, cat mai performanti.

Sunt foarte bucuroasa ca am construit o echipa de succes in care principalul criteriu il reprezinta realizarea proiectului de management al Teatrului National in termenii profesionalismului, creativitatii si competentei pentru ca performanta inseamna creatie, nu executie.

Principalul obiectiv pe care l-am impartasit cu echipa Teatrului National de-a lungul acestor mandate a fost redefinirea Teatrului National din Timisoara in plan local, national si international, printr-un sistem de management inovativ, deschis, emancipat si actual bazat pe aceste principii. Teatrul raspunde paradigmei sociale cu metoda proprie.

Viata fiecarui om este nepretuita. Istoria umanitatii se datoreaza tuturor eroilor, cunoscuti si infinit mai multi necunoscuti, care au pastrat temeinic modelul individual al pasiunii, al implicarii, al profesionalismului si al constiintei”, a declarat Ada Hausvater.

Gala Capital Excelenta in Management a reunit peste 150 de specialisti din diferitele domenii de activitate luate in discutie in alcatuirea clasamentului. (Teatrul National din Timisoara, Geta Petrovici)

 

 

Leave a Reply