Echipaj de ordine publica atacat de persoane turbulente, in Timis! Un jandarm a fost lovit cu o coada de matura peste mana

Trei persoane au fost duse la politie dupa un scandal care a avut loc, in noaptea de duminica spre luni. in localitatea Pietroasa Mare, langa Lugoj.


Mai multe surse au declarat pentru Lugoj Info.ro ca un echipaj mixt de politie si jandarmi a intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit intre mai multe persoane aflate sub influenta alcoolului.

La interventia fortelor de ordine, cativa indivizi au devenit agresivi si au atacat echipajul mixt care era format dintr-un jandarm si un politist.

Jandarmul a fost lovit peste mana cu o coada de matura, iar autospeciala cu care acestia s-au deplasat la interventie a fost avariat.

Imediat dupa raportarea celor petrecute, spre localitatea Pietroasa au fost trimise mai multe echipaje de politie, care au reusit sa ii calmeze pe agresori. In cele din urma, acestia au fost condusi la sediul politiei din Lugoj pentru audieri.

Surse judiciare au declarat ca trei persoane sunt suspectate de perturbarea linistii publice, ultraj si distrugere. Masurile legale vor fi stabilite dupa finalizarea audierilor, au anuntat anchetatorii. Cercetarile in acest caz sunt conduse de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, sub coordonarea primului procuror. (I.P.)

 

 

 

 

 

Leave a Reply