Dreapta Unita Timis, acuzata de dezinformare si presiuni pentru racolari de candidati, la Dudestii Noi

In spiritul deschiderii si transparentei publice, atat de necesare in viata politica, PNL Timis transmite ca in cadrul statutar al activitatilor organizatiei judetene PNL nu s-a luat decizia dizolvarii conducerii locale PNL Dudestii Noi, iar alegatiile lansate public de candidatul Alin Nica sunt minciuni, un nou episod din seria dezinformarilor semnate de acesta in preambulul campaniei electorale.


Pentru candidatura la functia de primar al comunei Dudestii Noi, PNL Timis il confirmase pe domnul Ioan Gosa, cel care acum se vede nevoit sa cedeze presiunilor create in organizatia locala PNL Timis de fostul liberal Alin Nica si sa migreze chiar inainte de inceperea campaniei electorale spre asa-zisa Dreapta Unita.

Afirmatia cu privire la lista PNL pentru consiliul local Dudestii Noi, lansata de Alin Nica in mesajul promovat public prin social-media, in care se arata ca lista candidatilor liberali este o a doua lista a PSD, reprezinta in fapt o diversiune de factura iliberala si anti-democratica, un fals lansat public de candidatul asa-zisei Drepte Unite pentru presedintia Consiliului Judetean Timis, o reactie deplorabila si nedemna de un personaj care inca se afla intr-o functie publica vizibila la nivel judetean.

Domnule Alin Nica, este mai bine pentru toata lumea sa incetati dezinformarile! Este timpul sa incetati utilizarea metodelor subterane de presiune pentru a-i convinge pe liberalii din organizatiile locale sa mearga alaturi de proiectul politic pe care il sprijiniti temporar, aceste practici nu fac decat sa dezvaluie ca nu pretuiti pluralismul politic si competitia deschisa, in timp ce preferati sa dezinformati opinia publica cu lozinci cazute in derizoriu. (PNL Timis)

Leave a Reply