Demolition Man! Inca un teren acaparat ilegal de bastanii Timisoarei, readus in domeniul public al orasului de primarul Dominic Fritz

Dupa recuperarea unei strazi de langa Parcul Copiilor, care a fost acaparata de bastanii din centrul Timisoarei, primarul Dominic Fritz a mai readus in domeniul public un teren pe care a pus stapanire un alt bastan, de data aceasta din zona Traian.


Este vorba despre un teren in suprafata de peste 500 metri patrati, care a fost ingradit si transformat in parcare. Cu plata sau fara, parerile sunt impartite, insa, ca intrebare retorica, de ce ar ingradi cineva un spatiu public, daca demersul nu i-ar folosi la nimic…

Noua lovitura data clanurilor tiganesti din Timisoara a fost anuntata de primarul Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook, la pachet cu fotografii sspectaculoase cu buldozerul in actiune. 

“Inca un teren recuperat. Stiti parcarea ingradita, ”privata”, pe langa piata din Badea Cartan? E de fapt domeniu public. Am intrat cu buldozerul, am daramat gardurile si acum suntem cu echipele SDM si amenajam locuri de parcare pentru toata lumea.

Proprietarul casei de langa piata s-a gandit sa imprejmuiasca terenul de peste 500 mp si sa le ceara bani celor care aveau nevoie sa-si lase undeva masina ca sa isi faca cumparaturile.

Normal ca in administratia Robu nimeni nu a vazut nimic. Nimeni nu a stiut nimic.

Facem munca de detectiv, luam dosar cu dosar si facem dreptate. Recuperam nu doar terenuri, ci si demnitatea orasului. Timisoara a intrat intr-o noua era, in care furtul nu mai e normalitatea si clanurile nu mai pot sa ”te cumpar si pe tine”.

In cateva zile pe terenul de langa Badea Cartan cei care vin la piata sau la biserica vor avea noi locuri de parcare.

In 9 iunie, trebuie sa tinem Timisoara pe acest drum, nu se ne intoarcem la cel experimentat la inchisul ochilor”, este mesajul transmis de primarul neamt al Timisoarei. (Mara Ion)

Leave a Reply