DGA: Soferita trimisa in judecata, dupa ce i-a oferit 350 de euro unui politist examinator pentru trece examenul de traseu

Ofiterii de politie ai Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Iasi au desfasurat activitati procedurale intr-o cauza penala in care procurorul de caz din cadrul Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a unei inculpate pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.


In fapt, la data de 07.03.2024, aceasta a oferit unui agent de politie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Iasi, care avea calitatea de examinator auto, suma de 350 euro, in scopul facilitarii promovarii probei practice a examenului sustinut pentru obtinerea dreptului de a conduce autovehicule.

Situatia de fapt a fost respinsa categoric si sesizata de catre politistul examinator la Call-center anticoruptie 0800.806.806, iar ofiterii de politie judiciara din cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie Iasi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au procedat, de indata, la constatarea infractiunii flagrante. (V.E.)

Leave a Reply