VIDEO / Descinderi la traficantii de droguri din Timisoara! 24 de mandate de perchezitie domiciliara puse in aplicare de mascatii de la BCCO

La data de 21.05.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara pun in aplicare 24 de mandate de perchezitie domiciliara pe raza judetului Timis, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc si efectuarea de operatiuni cu produse stiind ca acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fara drept si fara a detine autorizatie.


Cercetarile efectuate au stabilit ca, incepand cu anul 2022 si pana in prezent, un numar de 16 suspecti  au detinut si comercializat, in mod repetat, canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, cocaina, MDMA, MDMB-4en Pinaca, MDMB – Inaca, ADB-Butinaca (droguri de risc, mare risc si substante psihoactive), catre consumatori din judetul Timis, pe parcursul investigatiilor fiind documentate 37 asemenea tranzactii.

Audierile se vor  desfasura la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara.

Actiunea se realizeaza cu sprijinul politistilor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, precum si al jandarmilor din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timisoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Biroul Tehnic si de Criminalistica din cadrul D.I.I.C.O.T si  Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana. (DIICOT)

Leave a Reply