Ionut Nasleu, sponsor de campanie pentru candidatul PNL la Primaria Giroc. „Am oferit inghetata gratuit la toata lumea!”

Desi a fost scos din viata politica de catre procurori, care i-au intocmit tot felul de dosare penale, Ionut Nasleu, consilierul de securitate al fostului primar Nicolae Robu, continua sa tina aproape de fostii sai colegi de partid si in aceasta campanie electorala.


Mai cu seama ca PNL este comasat cu PSD, iar fostul politician are conexiuni si prietenii in ambele partide. In acest context, Ionut Nasleu nu putea rata lansarea candidatului PSD-PNL la Primaria Giroc, Dan Virtosu, nimeni altul decat cumnatul afaceristului Puiu Minda, cercetat de procurorii DNA intr-un dosar de coruptie legat de afacerile fostului arhitect sef al comunei, Florin Roman.

Cum, de altfel, nu putea rata nici Ruga Giroceana, o petrecere cum alta n-a mai fost, finantata de Primaria Giroc, „pastorita” de candidatul Dan Virtosu, cu nu mai putin de 45.000 de euro. Din bani publici.

La baia de multime a edilului comunei de la periferia Timisoarei a contribuit, oarecum, si intreprinzatorul Ionut Nasleu, care si-a deplasat la ruga atat ghereta Cazanariei Obrejana, cat si noua masina de inghetata.

„Am oferit inghetata gratuit la toata lumea, nu doar la votantii lui Virtosu. De altfel, nici nu era posibil sa-i chestionaz cu cine voteaza si apoi sa le ofer inghetata. In total, cam 300 de inghetate, aproape toate la copiii prezenti la ruga, cu parintii”, ne-a transmis Ionut Nasleu, care a tinut sa infirme informatia ca ar fi fot generos, cu inghetata gratis, doar cu copiii liberalilor din Giroc.

Reamintim ca, mai recent, la Sacalaz, au degustat palinca de Obreja, la ghereta lui Nasleu, atat Sorin Grindeanu, prim vice-premierul Romaniei, cat si Alfred Simonis, presedintele interimar al Camerei Deputatilor. (Mara Ion)

One thought on “Ionut Nasleu, sponsor de campanie pentru candidatul PNL la Primaria Giroc. „Am oferit inghetata gratuit la toata lumea!”

  1. rîtosu și cu gasca lui niste oportunisti și niste batuți in cap , bețivi ordinari pe la rugile și adunarile lor culturale cu culturalu Adrian Muntean în fată de frunte . dacă nu rpind ciolanu sunt de tot kktu

Leave a Reply