Un profesor din Arad, acuzat ca a luat mita de la 16 elevi / Procurorii sustin ca acestia au trecut examenele, fara sa participe la cursuri

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un profesor, acuzat de luare de mita, in forma continuata, pentru 16 acte materiale, anunta Glasul Aradului.


In fapt, in calitate de profesor si diriginte la clasele de seral la unul dintre liceele din judetul Arad, in perioada anilor 2022-2023, suspectul I.I.-D. a pretins si primit diferite sume de bani de la martorii A. D., F. D., C. D.-M., C. D.-A., N. T.-O., P. C.-T., C. A.-E., G. D.-V. si S. M., elevi in clasele de seral, carora le era profesor si diriginte, in schimbul carora ar fi facilitat promovarea acestora, constand in aceea ca i-a notat fictiv, a omis sa ii treaca absenti la materiile sale si a procedat la intocmirea referatelor pentru a le asigura acestora promovarea la toate materiile, fara ca elevii mai sus mentionati sa participe la cursuri”, se precizeaza intr-un comunicat de presa. (V.E.)

Leave a Reply