VIDEO / Imagini scandaloase la Primaria Giroc! Un cetatean este tarat pe jos si evacuat cu forta din cladire, sub privirile pasive ale viceprimarului

Un incident ascuns cu grija de functionarii Primariei Giroc, comuna din Timis care a devenit un adevarat paradis al mafiei imobiliare, a fost scos la iveala, acum, in plina campanie electorala, pentru ca alegatorii sa poata distinge, inainte de a merge la urne, intre demagogia candidatilor si realitatea cruda, necosmetizata electoral.


In videoclipul facut public de siteul Giroceanul – Chisozeanul se poate vedea cum un cetatean este tarat pe jos si scos cu forta din Primaria Giroc, sub privirile pasive ale viceprimarului cu atributii de primar Dan Virtosu.

Politistii locali condusi de Dan Zgura – fostul politist de la Rutiera care, in urma cu cativa ani, a suferit o condamnare la inchisoare – n-au nicio mila de batranul in varsta de 65 de ani, care venise la primarie pentru a-si rezolva o problema. Trag de om ca de un animal, pentru a-l evacua din cladirea in care-si are biroul medicul veterinar Dan Virtosu.

Candidat care, in aceste zile, cere votul comunitatii, pentru a-si continua aventura edilitara in fruntea comunei Giroc. Candidatul care, in 19 ianuarie 2024, a fost surprins sa afle ca, in toiul noptii, doi politisti de la DGA au intrat in primarie ca sa-si recupereze dispozitivele de ascultare plantate in pereti si pe sub birouri. Cine le-a deschis usa? Nimeni alta decat secretara primariei, Carmina Mateia, apropiata unor frati celebri din zona de vest a tarii, care a ramas in functie si dupa acest eveniment incredibil, semn ca totul s-a intamplat cu stirea edilului sef.

Candidatul care a n-a avut nicio reactie institutionala in perioada in care fosta arhitecta sefa, Cristina Babescu, a semnat zeci de autorizatii de construire pentru fratele milionarului Florin Fedor, „regele” micilor de Giroc.

Candidatul care este extrem de deranjat cand i se aminteste ca este cumantul lui Puiu Minda, cel mai puternic dezvoltator imobiliar din comuna de la periferia Timisoarei… Detalii despre cazul batranului evacuat din Primaria Giroc, in articolul exploziv din publicatia online Giroceanul – Chisozeanul. (V.E.)

UPDATE: Viceprimarul Girocului, Dan Virtosu a explicat pe pagina sa de Facebook imprejurarile in care un contribuabil a fost scos fortat din cladirea primariei: “Persoana în cauza a cerut sa-i fie eliberat un card de parcare pentru persoane cu dizabilitati, desi nu avea niciun act medical si nici nu fusese luat vreodata in evidentele Serviciului Social. După doua ore de negocieri, cand a realizat ca nu se poate elibera o adeverinta pe vorbe, s-a trantit pe jos si a făcut scandal, moment in care s-a solicitat interventia Salvarii si a Politiei Nationale si a fost internat, imediat, intr-o institutie medicala de specialitate.”

One thought on “VIDEO / Imagini scandaloase la Primaria Giroc! Un cetatean este tarat pe jos si evacuat cu forta din cladire, sub privirile pasive ale viceprimarului

  1. Sigur dna Dana Seracin sefa de la locala de la Timsoara , fosta si ea ziarista ajunsă comunitara printr un concurs de împrejurari ,consoarta dlui Caius Seracin îî putea invata imobilizări și cum sa procedeze , pana el îsi achita țepele de la asocatia de locatari ai lui Caius ca ptresedinte .

Leave a Reply