S-a rupt lantul de iubire dintre Marina Almasan si milionarul Georgica Cornu? „Cand voi finaliza dosarele facute de prietenii lui Socaciu, voi veni la Bucuresti”

Dupa scandalurile in care a fost implicata in ultima vreme cu vaduva lui Victor Socaciu, fostul ei sot, Marina Almasan a dat o veste la care nimeni nu se astepta. Prezentatoarea TV a anuntat ca ea si Georgica Cornu, barbatul cu care se afla intr-o relatie de 12 ani, s-au despartit.


Dupa divortul de Victor Socaciu din anul 2012, Marina Almasan a inceput o poveste de iubire cu Georgica Cornu. Conform unor surse din apropierea cuplului, relatia dintre ei ar fi inceput sa se raceasca dupa moartea fostului sot al prezentatoarei, atunci cand George Cornu ar fi fost deranjat de declaratiile mult prea dese date de Marina Almasan despre Victor

Socaciu.

In urma cu putin timp, prezentatoarea TV a confirmat faptul ca ea si Georgica Cornu si-au incheiat povestea de dragoste, dar nu a discutat despre zvonurile legate de lucrurile ce l-ar fi deranjat pe fostul iubit.

„Nimic spectaculos. Traversez de mult o etapa a vietii pe care o intalnim des, in jurul nostru. Dupa despartirea dureroasa de Victor, am riscat sa ma implic intr-o relatie la distanta, cu un om de care m-a apropiat faptul ca traisem despartiri similare, datorate unei terte persoane.

Am crezut ca vom avea forta sa infruntam distanta. Ne-am fost loiali unul altuia. Si ne-am sprijinit reciproc, fiecare in felul sau. Dupa plecarea din tara a fiului meu, acum doi ani, singuratatea a devenit si mai apasatoare, sporadicele noastre intalniri nereusind, din pacate, sa suplineasca acest gol”, a declarat Marina Almasan, conform Cancan.ro.

De ce au ajuns Marina Almatan si Georgica Cornu la despartire?

In ceea ce priveste motivele separarii, Marina Almasan a mentionat ca distanta dintre ea si Georgica Cornu a cantarit mult in luarea deciziei.

Prezentatoarea TV a declarat ca intre ea si fostul iubit au aparut tensiuni tocmai din cauza faptului ca barbatul a tot amanat mutarea lui la Bucuresti pentru a fi aproape de ea.

Totusi, Marina Almasan a marturisit ca intre ea si Georgica Cornu ramane o legatura de prietenie si ca se vor putea baza in continuare unul pe celalalt.

„Au iesit la iveala nepotriviri ignorate la inceput. S-au creat tensiuni felurite, alimentate in principal de neputinta lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la Bucuresti. Diversele motive invocate au devenit din ce in ce mai greu de acceptat…

Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inertiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuantele relatarilor mele din spatiul public. Cu siguranta, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amandoi sa strabatem in continuare ceea ce i-a harazit destinul fiecaruia dintre noi.

Amintirile comune raman. Ii sunt recunoscatoare lui Georgica pentru multe lucruri. Sper ca si reciproca e adevarata. Iar el stie, cunoscandu-ma bine, ca, oricand va avea nevoie de ajutor sau sustinere, va gasi in mine un prieten de nadejde. La fel si copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii nostri”, a mai spus prezentatoarea TV.

Iata replica lui Georgica Cornu, in acest scandal cu nuante erotice: 

Dragi prieteni,

Am promis ca voi spune citeva cuvinte despre actiunea iubitei mele (foste…) Marina Almasan.Iata citeva:

Actiuni de acest gen, Marina a mai facut, am inteles ca asa este obiceiul ei!

A revenit! Niciodata nu am fost de acord cu iesirea in presa, trebuia sa stie ca acest lucru nu o ajuta!

Ai stat 12 ani cu o persoana, a se vedea imaginile si laudele relatiei facute chiar de Marina si acum ti-ai adus aminte de nepotriviri?

Cind Marina a inceput relatia cu mine nu mai era cu Socaciu decit in acte!

Cum sa vorbesti atat de mult despre o persoana care a pus DIICOT-ul sa-mi faca dosare pentru care am tras pina astazi?

Iti mai aduci aminte Marina?

Da, am crezut ca relatia noastra e solida si ca atunci cand voi finaliza dosarele facute de prietenii lui Socaciu voi veni la Bucuresti, asa cum stabiliseram!

Ce ai riscat Marina? Tu sau eu?

Venirile mele la Bucuresti au fost intrerupte de Marina ca si acum!

Anul acesta as fi stat 2 saptamani la Timisoara si restul in Bucuresti!

Hai sa spunem adevarul, Marina!

Poate ,,lipsa relatarilor din spatiul public al Marinei” au pregatit aceasta evadare a ei!

Acest lucru chiar este scandalos!

Ce prieten mai pot gasi in Marina?

Ce am fost 12 ani?

Daca-mi este recunoscatoare pentru cei 12 ani, pentru ce ma condamna?

Eu pentru ce sa-i fiu recunoscator?

Materialul scris pe care Marina l-a dat prietenilor ei din presa nu spune nimic, ba mai mult ii face o imagine nu prea buna!

Cred ca a gresit, omul e supus greselii, nu cred ca mai are 12 ani sa stea cu un barbat si sa constate ca ,,au fost anumite nepotriviri”- ha,ha,ha!!!

Marina, cred ca mai usor este sa discutam, sa vedem ce putem corecta si sa mergem frumos inainte, decit sa pornim de la zero.

Poate te gandesti in Dubai si devii rationala!

LA MULTI ANI de ziua ta si te rog sa te gindesti ca timpul trecut este pierdut, nu se mai intoarce!

Te iubesc!

(E.T.)

 

Leave a Reply