Inca un „bizon” cu Audi, amendat de Politia Locala Timisoara pentru ca a blocat o linie de tramvai / Timpark a ridicat autoturismul

Politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Rutiera au intervenit, aseara, la inca un caz de blocare a liniilor de tramvai de catre un conducator auto care a stationat neregulamentar.


Astfel, in jurul orei 20.30, s-a semnalat faptul ca un autovehicul se afla foarte aproape de liniile de tramvai, perturband circulatia mijloacelor de transport pe Str. Stefan Cel Mare, tot in zona Pietei Traian, unde se intampla frecvent, in ultima perioada, astfel de situatii.

Politistii locali sositi la fata locului au solicitat si interventia celor de la Timpark, in vederea ridicarii autovehiculului. Conducatorul auto a fost sanctionat cu 825 lei, conform OUG 195/2002, cu 3 puncte penalizare la permis si i-a fost ridicat autoturismul marca Audi, care a fost transportat la depozitul din Calea Sagului.

Politia Locala Timisoara atrage din nou atentia conducatorilor auto sa fie atenti la modul in care opresc sau stationeaza pe domeniul public, astfel incat sa nu perturbe sau chiar sa puna in pericol circulatia altor participanti la trafic, mai ales ca au fost inregistrate multe de cazuri de acest gen.

Totodata, atentionam ca, pe langa sanctiunile aplicate, autovehiculele depistate in astfel de situatii sunt ridicate de catre societatea Timpark, prin dispozitia politistilor locali. (Politia Locala Timisoara, Compartiment Relatii Publice)

Leave a Reply