Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara organizeaza Conferinta Nationala de Drept Comercial – editia a XIV-a, 14-15 iunie 2024

Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timisoara, in colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, prin Centre for Business Law and Information Technology, organizeaza Conferinta Nationala de Drept Comercial, un eveniment stiintific intrat deja in traditia celor doua facultati si aflat in centrul intereselor teoreticienilor si practicienilor dreptului afacerilor in Romania.


Ajunsa la cea de-a paisprezecea editie, conferinta se va desfasura in perioada 14-15 iunie 2024, la Universitatea de Vest din Timisoara, Bd. Vasile Parvan nr. 4, Amfiteatrul A01.

La eveniment participa peste 40 de profesori si cercetatori de la universitati de prestigiu din Romania, precum si alti specialisti in dreptul afacerilor interesati de dezbaterile circumscrise temei „Analiza economica a contractului”. Conferinta isi propune sa discute probleme legate de contract ca mecanism esential in dreptul afacerilor, din perspectiva analizei economice a dreptului, curent de gandire care studiaza eficienta economica a normelor si institutiilor juridice, dar care ocupa un loc deocamdata marginal in spatiul juridic romanesc.

Evenimentul este sustinut, in calitate de parteneri, de Bondoc si Asociatii, CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang si KPMG Legal | Toncescu si Asociatii. Partenerul media al conferintei este juridice.ro.

In vederea participarii, ii invitam pe cei interesati sa se inregistreze accesand urmatorul formular: https://forms.gle/iyXoc4K7sooPR7247.

Programul evenimentului poate fi consultat accesand ACEST LINK

(Universitatea de Vest din Timisoara, Horea Bacanu)

Leave a Reply