Flavius Rosu, inca un mandat la Primaria Sag! “Dragi sageni, va multumesc! Am castigat!”

A inceput numaratoarea voturilor la alegerile locale din Timis, unde ultimele sectii s-au inchis la ora 23,46, dupa cum au anuntat reprezentantii Prefecturii Timis. In conditiile in care nici un partid nu a comandat exit-poll-uri in judetul Timis, rezultale partiale provin din numatori paralele.


Astfel, dupa ce Dominic Fritz si-a anuntat victoria la Primaria Timisoara, ramanand in fruntea capitalei Banatului inca 4 ani, un alt primar si-a anuntat Victoria in alegeri. Este vorba despre Flavius Rosu, primarul comunei Sag.

“Dragi sageni, va multumesc! Am castigat!”, a nuntat Flavius Rosu pe pagina sa de Facebook.

Un alt candidat la o primarie de langa Timisoara, Gerald Simonis, care ataca din pozitia de independent fotoliul de primar la Mosnita Noua, a anuntat ca rezultatele vor fi cunoscute doar inspre dimineata.

Si asta, din cauza ca numaratoarea voturilor a inceput cu consiliul local, urmand ca numele primarului sa fie aflat doar la sfarsitul procedurii.

In conditiile in care ultimul vot in Timis a fost introdus in urna la ora 23,45, inca nu sunt cunoscute, nici partial, rezultatele de la Consiliul Judetean Timis. Totusi, se poate spune ca victoria lui Fritz la Timisoara, unde sunt contabilizate peste 35% din voturile din judetul Timis, face extrem de dificila victoaria candidatului PSD Alfred Simonis la sefia Consiliului Judetean Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply