Sorin Grindeanu, despre inchiderea Vaii Oltului: “Ma intereseaza sa fac autostrazi, cu toate riscurile”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuntat, azi, ca nu va renunta la restrictionarea traficului pe Valea Oltului: „Stiu ca e an electoral, dar sunt mai importante autostrazile decat alegerile. Imi asum!”.


Stiu ca e an electoral si stiu ca poate 90% dintre oamenii politici ar fi luat decizia sa amane eventualele lucruri care sa duca la un disconfort.

Dar autostrazile nu au culoare politica si atat timp cat solutia este aceasta, daca vrem sa avem autostrazi, de a restrictiona pe o perioada de o luna traficul, eu nu ezit, chiar daca e an electoral si chiar daca multi mi-au spus ca ar fi mai bine sa amanam, sunt mai importante autostrazile decat alegerile.

Au fost destui ani in care probabil ca s-a gandit altcumva si au fost mai importante alte lucruri. Imi asum acest lucru. Pe mine ma intereseaza sa fac autostrazi in Romania, cu toate riscurile”, spune Sorin Grindeanu, potrivit Mediafax.

El spune ca este deschis la propuneri alternative.

„Sigur ca sunt deschis la propuneri care ar putea imbunatati ceea ce colegii din CNAIR si Politia Rutiera au gandit. Suntem deschisi”, incheie Grindeanu.

Intre 8 iulie si 9 august circulatia pe Valea Oltului va fi inchisa pe parcursul zilei pentru efectuarea de lucrari la autostrada Sibiu-Pitesti. (M.I.)

Leave a Reply