BREAKING NEWS! Aradeanul Mihai Fifor este noul prim-ministru interimar al Romaniei, dupa ce presedintele tarii nu a fost de acord cu varianta Paul Stanescu    Un agent de politie de la IPJ Timis, prins in flagrant de DGA in timp ce intermedia impacarea partilor dintr-un dosar de lovire sau alte violente    Serviciul Arme, Munitii, Substante Periculoase Timis a deschis o ancheta complexa pentru a identifica braconierul care a impuscat un cormoran    Inspectorul sef al Jandarmeriei Timis, colonelul Nicolae Slev, risca un dosar pentru obstructionarea justitiei, dupa ce a refuzat sa predea o filmare procurorilor militari    Politistul de la DIICOT Timisoara, Nicu Mihaitoaia, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita, a fugit din tara    Fostii magistrati timisoreni Cristian Dacu, Angelina Tufariu si Pompiliu Stanciu au scapat de acuzatiile de trafic de influenta in dosarul politistilor spagari din Arad

Scandalul se escaladeaza in cazul RCM Timisoara: lucratura ORDINARA, tertipuri JEGOASE. Radu Toanca a iesit la atac

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

radu-toancaCarnetele de joc cu vizele medicale rupte la meciul dintre RCM Timisoara si Farul Constanta duce zi de zi la acuzatii tot mai dure. Radu Toanca a iesit la un atac foarte puternic asupra FRR si a brigazii de arbitri conduse de Vlad Iordachescu. De asemenea, avocatul clubului, Sorin Balc, a spus ca arbitrii au facut raportul de meci abia dupa incheierea partidei, ceea ce este neregulamentar. Cu toate acestea, clubul RCM Timisoara l-a semnat, desi putea sa nu o faca si putea contesta astfel legalitatea partidei.

Avocatul a spus ca a trebuit reintocmita o foaie de joc, dupa ce prima foaie avea lotul de 23 de sportivi printre care se aflau si cei sase care aveau vizele medicale rupte din carnetele de joc. În aceste conditii, se pune intrebare de ce clubul a semnat acel al doilea raport, daca oricum dorea rejucarea finalei, dand practic astflel apa la moara federalilor. Pe masura ce scandalul capata amploare, ies ela iveala si lipsa de experienta si cunoastere a regulamentelor de catre cei din club, ramasi descopertiti la acest capitol dupa ce Dan Borzas a parasit clubul. Iat ce a declarat avocatul:

”S-a jucat fara foaie de meci, ceea ce este neregulamentar. Raportul s-a facut dupa meci, nu stim daca acesta contine si observatiile despre ce s-a intamplat la joc”, a declarat Sorin Balc.

Miercuri a fost prima zi in care si presedintele clubului, Sorin Doda, a iesit public cu declaratii. Doda a spus ca fRR era acoperita regulamentar in faptul ca sportivii nu puteau evolua fara vize, dar ca este foarte indignat ca FRR nu a inteles problema in mod uman si nu a amanat jocul pentru a doua zi:

”Ma deranjeaza ca nu s-a recunoscut ca este un caz de forță majora. Ce trebuia sa se intample sa fie forta majora, sa demolam ”Dan Paltinisanu”, sa moara jucatorii pe teren?”, a strigat cu indignare Sorin Doda.

Cel care a vorbit insa dezlantuit a fost consilierul local PSD Radu Toanca, reprezentantul CLT in structura clubului. Pesedistul a spus ca arbitri sunt complici, pentru ca primul carnet verificat a fost cel al lui Catalin Fercu, chiar unul dintre jucatorii cu vizele-lipsa din carnet. Consilierul nu s-a sfiit sa aduca acuze grave federatiei, intrucat a spus ca el nu poate fi suspendat.

”A fost ca intr-un film de Kafka. Iordachescu mi-a spus ca stie ca jucatorii au vize, dar Farul ii ia painea de la gura daca le permite celor sase sa joace. Asemenea arbitri ar trebui dati pe mana jucatorilor in vestiar. Nu ne doare prestatia jalnica a lui Iordachescu, ci lipsa de reactie a FRR. Nu se poate ca la cinci zile de cand s-au pierdut vizele niciun oficial sa nu se sa ceara reactii”, a spus Radu Toanca.

De asemenea. Toanca e sigur ca Baia Mare va castiga finala mare si e ferm convins ca asta s-a dorit prin incidentul cu carnetele sa se creeze un culoar favorabil pentru echipa din Maramures.

”Hegemonia Banatului in acest sport deranjeaza. Sunt ferm convins ca Baia Mare va castiga finala 30 de puncte”, a adaugat Toanca.

Pana atunci, dosarul a ajuns la Procuratura. Cand un jurnalist a insinuat ca totul se va rezolva cu ascultarea telefoanelor, presedintele Sorin Doda a zambit, ceea ce confirma faptul ca SRI a intervenit pentru elucidarea vinovatului.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: