BREAKING NEWS! Moţiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose, initiata de PNL, a fost respinsa, dupa ce a adunat doar 159 de voturi “pentru”, mult sub minimul de 233    Doi tineri au fost snopiti in bataie de un echipaj de politisti si jandarmi, in zona Urseni, motiv pentru care au fost dati pe mana Parchetului    Lucrari oprite la Spitalul de copii "Louis Turcanu", dupa incidentul de miercuri dupa-amiaza, cand bratul macaralei s-a rupt si s-a prabusit peste corpul B    CCR a respins cererea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, privind constatarea unui conflict juridic intre Guvern si DNA, ca urmare procurori au liber la Dosarul Belina     Ofiter de politie din cadrul IGPR, retinut de DNA pentru o spaga in valoare de 200.000 de euro    Scandal la Antena 3! Dana Grecu si-a depus demisia dupa ce Mircea Badea a jignit-o, acum o saptamana, pe Facebook

TVR, gasita ”vinovata” pentru ca RCM Timisoara a fost nevoita sa joace semifinala fara sase jucatori de baza

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Rugby Union - RBS 6 Nations Championship 2006 - Ireland v Scotland - Lansdowne RoadOficialii FRR par sa aiba explicatie pentru orice neregula constatata la semifinala dintree RCM Timisoara si Farul Constanta, semifinala carnetelor rupte pentru sase jucatori. Deocamdata, conducerea rugbyului romanesc a stiut sa pareze toate acuzatiile pe care le-au adus fie cei de la club, fie politicienii implicati la club, fie conducatorii de la Universitatea de Vest, dornici sa isi faca imagine, dar si acuzatiile recente aduse de avocatul clubului.

La conferinta de presa desfasurata miercuri, avocatul Sorin Balc a punctat ca semifinala s-a desfasurat in mod neregulamentar, deoarece foaia de joc a fost facuta abia la final de meci. Lucian Lorin de la FRR spune ca s-a dat drumul la meci cu foaia initiala, care a fost modifcata cu pixul dupa ce a aparut problema jucatorilor fara vize. Oficialul FRR spune ca Bogdan Bradu a refacut foaia doar din motive de acuratete, si ca a predat-o la final de meci pentru ca nu a mai avut formulare:

”Foaia de meci nu o fac arbitri, o fac delegatii celor doua echipe. Bogdan Bradu a facut foaia initială, care a fost semnata, stampilata, si cu aceea foaie s-a inceput meciul. Intr-adevar, i s-a cerut sa se refaca foaia, dar Bogdan Bradu a spus ca nu mai are alt formular. Foaia trebuia refacuta din motive de acuratete, apareau in total 12 modificari”, spune Lorin, director de comunicare in FRR si director al Superligii.

De asemenea, Lorin sustine ca transmiterea meciului la televizor a pus o presiune suplimentara pe graba cu care s-a dat start la meci, la 20,30, cu jumatate de ora dupa ora programata initial pentru fluierul de start. FRR are scuza ca daca nu mai exista niciun meci de tranmis, ar fi avut de platit cateva mii de euro Televiziunii Romane:

”Daca nu incepeam partida la 20,30, riscam sa iesim din emisiunea TVR-ului. Conform contractului dintre TVR si FRR, daca un meci nu se mai transmite din motive ce tin de organizare si nu de TVR, FRR plateste o amenda destul de mare, de cateva mii de euro”, a mai precizat oficialul FRR.

Intre timp, echipa a plecat joi spre Bucuresti, cu gandul ca va aborda finala mica cu cel mai bun prim ”15” disponibil.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: