BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

TVR, gasita ”vinovata” pentru ca RCM Timisoara a fost nevoita sa joace semifinala fara sase jucatori de baza

Rugby Union - RBS 6 Nations Championship 2006 - Ireland v Scotland - Lansdowne RoadOficialii FRR par sa aiba explicatie pentru orice neregula constatata la semifinala dintree RCM Timisoara si Farul Constanta, semifinala carnetelor rupte pentru sase jucatori. Deocamdata, conducerea rugbyului romanesc a stiut sa pareze toate acuzatiile pe care le-au adus fie cei de la club, fie politicienii implicati la club, fie conducatorii de la Universitatea de Vest, dornici sa isi faca imagine, dar si acuzatiile recente aduse de avocatul clubului.

La conferinta de presa desfasurata miercuri, avocatul Sorin Balc a punctat ca semifinala s-a desfasurat in mod neregulamentar, deoarece foaia de joc a fost facuta abia la final de meci. Lucian Lorin de la FRR spune ca s-a dat drumul la meci cu foaia initiala, care a fost modifcata cu pixul dupa ce a aparut problema jucatorilor fara vize. Oficialul FRR spune ca Bogdan Bradu a refacut foaia doar din motive de acuratete, si ca a predat-o la final de meci pentru ca nu a mai avut formulare:

”Foaia de meci nu o fac arbitri, o fac delegatii celor doua echipe. Bogdan Bradu a facut foaia initială, care a fost semnata, stampilata, si cu aceea foaie s-a inceput meciul. Intr-adevar, i s-a cerut sa se refaca foaia, dar Bogdan Bradu a spus ca nu mai are alt formular. Foaia trebuia refacuta din motive de acuratete, apareau in total 12 modificari”, spune Lorin, director de comunicare in FRR si director al Superligii.

De asemenea, Lorin sustine ca transmiterea meciului la televizor a pus o presiune suplimentara pe graba cu care s-a dat start la meci, la 20,30, cu jumatate de ora dupa ora programata initial pentru fluierul de start. FRR are scuza ca daca nu mai exista niciun meci de tranmis, ar fi avut de platit cateva mii de euro Televiziunii Romane:

”Daca nu incepeam partida la 20,30, riscam sa iesim din emisiunea TVR-ului. Conform contractului dintre TVR si FRR, daca un meci nu se mai transmite din motive ce tin de organizare si nu de TVR, FRR plateste o amenda destul de mare, de cateva mii de euro”, a mai precizat oficialul FRR.

Intre timp, echipa a plecat joi spre Bucuresti, cu gandul ca va aborda finala mica cu cel mai bun prim ”15” disponibil.

Leave a Reply

%d bloggers like this: