BREAKING NEWS! Seful Postului de Politie din Banloc, Florin Ciontea, reclamat la conducerea IPJ Timis ca l-a amenitat pe primarul comunei ca-l va "executa"     Academiei Mamicilor din Timisoara au reusit sa adune, in cutia amplasata in centrul Timisoarei, nu mai putin de 2,6 tone de monede, respectiv 148.411 lei, bani care vor fi donati pentru ingrijirea copiilor cu afectiuni hemato-oncologice     Fostul premier Victor Ponta si prietenul sau Dan Sova asteapta, azi, sentinta in dosarul Turceni-Rovinari     Cel putin 10.000 de angajati din sistemul sanitar sunt asteptati, azi, la mitingul Federatiei Sanitas organizat in Piata Victoriei din Capitala    Fosta judecatoare Lavinia Cotofana a depus un denunt penal ce vizeaza pretinse aventuri amoroase ale unui inspector din cadrul Inspectiei Judiciare    Liderii PSD reclama faptul ca ALDE le fura din electorat, dupa zvonul ca 20 de parlamentari social-democrati negociaza trecerea la partidul lui Tariceanu

DESFRAU VERBAL! Spectacol grotesc cu caini in plin centrul Timisoarei! O pensionara a injurat ca la usa cortului un sofer care nu a dat prioritate patrupedelor

femeie cu caini

Un incident aparent banal, petrecut, vineri, in zona Pietei Unirii, a scos in evidenta un aspect citadin ingrijorator, respectiv faptul ca unii locuitori ai Timisoarei inca n-au aflat ca, peste 5 ani, orasul de pe Bega va fi Capitala Europeana a Culturii.

Injuraturi ca la usa cortului, amenintari, un limbaj licentios de cea mai joasa speta, o atitudine de mahala. Cam asa poate fi descrisa reactia unei femei care plimba doi caini, in momentul in care un sofer mai grabit, probabil, nu a dat prioritate patrupedelor.

Cel putin, asa spuneau cei adunati ca la circ… Incredibila scena, cu o doamna, cel putin in aparenta, injurand ca la usa cortului un barbat refugiat intr-o masina, a provocat panica printre pietoni, locatari curiosi si participantii la trafic, care au privit scena cu uimire si dezgust.

“O bunica cu caini, 2 bucati, pe Alexandrescu colt cu Gradinita Lenau, zbiera de mama focului la un biect sofer aflat intr-o masina parcata, cu geamuri fumurii, care nu se uita decat in fata, incercand sa ignore cuvintele de genul – sa-mi sugi p… mea, a tuturor, apoi si-a adus aminte ca nu dispune de acest instrument si a spus: sa-mi mananci p…a, a mea, a oamenilor si a lor, aratand cu degetul catre cainii ei. Mortal! Toata Piata Unirii rasuna de zbieretele doamnei cu catelu’”, a descris scena un timisorean pe pagina sa de facebook.

Tot acolo a postat si fotografia femeii care a dat un spectacol jalnic in viitoarea capitala europeana a culturii, care detine un cont pe facebook sub denumirea de Maria Arghius.

Daca politistii locali tocmai erau la vreo sedinta cu energicul director Dorel Cojan si nu au reusit sa ajunga la timp sa prinda incredibila faza, pentru a stopa si amenda atitudinea de mahala a unei timisorence, in plin centrul orasului, atunci cu siguranta nu va fi suficient doar oprobiul public. (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply

%d bloggers like this: