BREAKING NEWS! Procurorii DNA au pus sechestru pe averile inculpatilor din dosarul Tel Drum, printre care si liderul PSD, Liviu Dragnea    Conferinta nationala cu scantei la organizatia politistilor, IPA Romania, unde se va cere demisia in bloc a actualei conduceri ilegitime    Fiul unui reputat chirurg din Oradea, dat in urmarire nationala pentru omor, prins, luni seara, in Gara de Nord Timisoara    Vasile Blaga si-a sarbatoria achitarea in dosarul de trafic de influenta printr-o petrecere data intr-un restaurant din Bucuresti, unde a socializat intens cu senatoarea de Timis, Alina Gorghiu     Comisarul sef Pavel Dumitru, fostul sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Timis, s-a casatorit cu avocata care-l apara in dosarul de coruptie    Asociatiile, fundatiile si federatiile au obligatia de a publica semestrial, in Monitorul Oficial, declaratiile de venituri si cheltuieli, conform noii legi a ONG-urilor trecuta deja de Senat

DESFRAU VERBAL! Spectacol grotesc cu caini in plin centrul Timisoarei! O pensionara a injurat ca la usa cortului un sofer care nu a dat prioritate patrupedelor

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

femeie cu caini

Un incident aparent banal, petrecut, vineri, in zona Pietei Unirii, a scos in evidenta un aspect citadin ingrijorator, respectiv faptul ca unii locuitori ai Timisoarei inca n-au aflat ca, peste 5 ani, orasul de pe Bega va fi Capitala Europeana a Culturii.

Injuraturi ca la usa cortului, amenintari, un limbaj licentios de cea mai joasa speta, o atitudine de mahala. Cam asa poate fi descrisa reactia unei femei care plimba doi caini, in momentul in care un sofer mai grabit, probabil, nu a dat prioritate patrupedelor.

Cel putin, asa spuneau cei adunati ca la circ… Incredibila scena, cu o doamna, cel putin in aparenta, injurand ca la usa cortului un barbat refugiat intr-o masina, a provocat panica printre pietoni, locatari curiosi si participantii la trafic, care au privit scena cu uimire si dezgust.

“O bunica cu caini, 2 bucati, pe Alexandrescu colt cu Gradinita Lenau, zbiera de mama focului la un biect sofer aflat intr-o masina parcata, cu geamuri fumurii, care nu se uita decat in fata, incercand sa ignore cuvintele de genul – sa-mi sugi p… mea, a tuturor, apoi si-a adus aminte ca nu dispune de acest instrument si a spus: sa-mi mananci p…a, a mea, a oamenilor si a lor, aratand cu degetul catre cainii ei. Mortal! Toata Piata Unirii rasuna de zbieretele doamnei cu catelu’”, a descris scena un timisorean pe pagina sa de facebook.

Tot acolo a postat si fotografia femeii care a dat un spectacol jalnic in viitoarea capitala europeana a culturii, care detine un cont pe facebook sub denumirea de Maria Arghius.

Daca politistii locali tocmai erau la vreo sedinta cu energicul director Dorel Cojan si nu au reusit sa ajunga la timp sa prinda incredibila faza, pentru a stopa si amenda atitudinea de mahala a unei timisorence, in plin centrul orasului, atunci cu siguranta nu va fi suficient doar oprobiul public. (Gabriela Gaspar)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: