Surpriza in Liga a II-a. Desi competitia nu e ofertanta, meciurile atrag interesul televiziunilor

televizareLiga a II-a incepe saptamana viitoare, cu o prima etapa in deplasare pe terenul Daciei Mioveni pentru ACS Poli. Microbistii interesati de echipele din esalonul secund ar putea avea o surpriza si, spre deosebire de anii anteriori, ar putea vedea la televizor mare parte a meciurilor din esalonul secund, in ciuda discutiilor despre nivelul tot mai scazut al partidelor din antecamera Ligii I.


Si mai surprizantor este ca Look TV ar fi interesanta sa preia drepturile de transmisie! Greu de crezut, dat fiind faptul ca Look TV si Look Plus sunt ocupate cu prima liga, dar totusi, adevarat. Iar presedintele LPF2, Auras Brasoveanu se lupta sa vanda drepturile TV pentru Liga a II-a la pachet, toate partidele, la fel ca la Liga I. Logica e simpla, daca s-ar vinde partidele la bucata si s-ar negocia direct cu cluburile, la fel ca pana acum, echipele sarace ar ramane pe dinafara, iar Brasoveanu vrea sa dea de  “mancare” la toata lumea. De asemenea, si Dolce Sport se arata interesanta de meciurile din Liga a II-a, iar la Timisoara, televiziunea a tras chiar fibra optica in sala de conferinte de la Stadionul “Dan Paltinisanu”, pentru transmiterea conferintelor. Dolce Sport ar cumpara insa doar meciuri la bucata, nu drepturi TV al unei intregi competitii.

E interesant cum vor evolua lucrurile, deoarece Look TV si Look Plus functioneaza cu putini angajati chiar si pentru transmisiunile din prima liga. Cert ca sunt mari sanse ca un numar important de meciuri ale celor de la ACS Poli sa fie televizate.

foto: www.ziuanews.ro

Leave a Reply