O galeata nu le-a fost de ajuns pentru Ice Bucket Challenge! Campionii de la RCM Timisoara s-au udat cu excavatoru

rugby ice bucket challengeRugbystii de la Timisoara fac orice in stil mare, si cand castiga titluri, si cand accepta provocari precum Ice Bucket Challenge. Galben-albastri au primit provocarea chiar de la un fotbalist de la ACS Poli, si nu s-au dat indarat de la o adevarat nebunie: sa fie udati cu apa rece dintr-un excavator.


Dupa ce cu o zi in urma finantatorul Dan Dinu a acceptat faimoasa provocare Ice Bucket Challenge, si jucatorii au acceptat leapsa venita de la fotbalistul Wilson Kneeshaw, care a acceptat sa fie filmat de Tele Europa Nova cad a primit o galeata de apa rece in cap. Zis si facut pentru campioni, care au adus un excavator, ca toata lumea sa se ude deodata:

Provocam toate echipele din play-off la Ice Bucket Challenge, a fost mesajul rostit in cor de rugbysti, inaintea cascadei de apa rece.

Ice Bucket Challenge a devenit un fenomen foarte raspandit intre sportivii din intreaga lumea. Provocarea a fost lansata pentru a strage bani pentru cei bolnavi de scleroza de tip ASL.

 

 

Leave a Reply