EXCLUSIV! Patriarhul Daniel se implica in dosarul Politiei Timis! O gafa de strategie a avocatului Catalin Dancu a anulat toate sansele de liberare a politistilor arestati!

preafericitul-daniel

Decizia judecatoarei Adriana Stoicescu, presedinta Tribunalului Timis, de a prelungi mandatele de arestare ale inculpatilor din Dosarul Politiei Timis cu inca 30 de zile a cazut ca un trasnet pe capul familiilor politistilor arestati in dosar, care au primit asigurari ferme din partea avocatilor ca nu exista motive pentru mentinerea arestarilor.


Cel mai convingator aparator, din acest punct de vedere, a fost avocatul bucurestean Catalin Dancu, care a venit la Timisoara in postura de salvator providential al fostului inspector sef adjunct al Politiei Timis, comisarul sef Florin Bolbos.

Inca de la prima aparitie in acest dosar, Dancu i-a atacat dur pe procurorii DNA, care au fost acuzati ca „stau sluga la picioarele unui denuntator mincinos”, in timp ce avocatii si chibitii au fost sfatuiti profesionist sa nu stea ca „pelicanii”, sa inghita „pestele pe care i-l arunca DNA”.

Bine platit pentru spectacolul apararii, Catalin Dancu si-a manifestat certitudinea punerii in libertate a clientului sau chiar si in ziua dezbaterilor ce vizau prelungirea mandatelor de arestare. Siguranta sa, dupa cum s-a vazut mai apoi in timpul sedintei cu usile inchise de la Tribunalul Timis, se baza pe o strategie diabolica, respectiv incercarea de a specula o latura sensibila a judecatoarei Adriana Stoicescu, credinta sa in Dumnezeu. In acest context, in timpul pledoariei pentru punerea in libertate a clientului sau, Dancu a scos la iveala un document pe care i l-a prezentat judecatoarei.

Documentul provenea de la Patriarhia Romana si, surprinzator, intr-o scrisoare deschisa, insusi Preafericitul Daniel cerea punerea in libertate a bine-credinciosului Florin Bolbos, sub motivatia ca politistul nu a ezitat sa ajute Biserica ori de cate ori i s-a cerut ajutorul. Inainte de a scoate asul din maneca, Dancu a cerut judecatoarei sa studieze si probele din partea clasificata a dosarului Politiei Timis, la care avocatii n-au avut acces din cauza faptului ca nu detin autorizatie ORNISS.

Judecatoarea a tinut cont de aceasta solicitare, a suspendat dezbaterile timp de patru ore si a cerut procurorilor DNA sa aduca la instanta partea secreta a dosarului pentru a fi studiata. Ulterior, la pronuntarea solutiei de prelungire a tuturor mandatelor, Adriana Stoicescu i-a atras atentia vocatului de la Bucuresti ca a incercat un mic santaj ecumenic.

adriana stoicescu 1

„Am studiat partea clasificata a dosarului si vreau sa va spun ca acolo am descoperit probe noi, incriminatoare, care justifica si impun prelungirea mandatelor de arestare. Iar dumneavoastra, domnule Dancu, trebuie sa va amintesc ca Romania este o tara laica, nu ecleziastica, iar justita este infaptuita de magistrati, nu de preoti!”, l-a pus la punct presedinta Tribunalului Timis pe exoticul avocat venit de la Bucuresti.

In aceste conditii, fostul inspector sef, Sorin Munteanu, fostul adjunct, Florin Bolbos, fostul sef al Circulatiei, Marcel Craciunescu si fostul primar al Recasului, Pavel Teodor, raman in arest inca 30 de zile. Toti inculpatii au contestat aceasta masura si urmeaza ca, zilele viitoare, Curtea de Apel sa se pronunte asupra legalitatii si temeiniciei deciziei Tribunalului Timis. (G.I.)

 

 

17 thoughts on “EXCLUSIV! Patriarhul Daniel se implica in dosarul Politiei Timis! O gafa de strategie a avocatului Catalin Dancu a anulat toate sansele de liberare a politistilor arestati!

  1. Ce cretinoid!!! Pai bine Dancule tu crezi ca asa il scoti pe Bolbos cu scrisori de la beserica? Ce bou esti@@@

  2. Cat de cretin trebuie sa fii ca sa crezi ca ai putea pune autoritatea judecatoresca sub incidenta autoritatii bisericesti? Felicitari doamnei judecator! Ar trebui sa predea cursuri de atitudine si curaj in Palatul Dicasterial

  3. ‘maestrul” Dancu fiind de la Bucale nu stie ca bolbos zis Clapacioace nu e ortodox ci “pocait”…de altfel, pe linia pocaitilor din PDL a ajuns dintr-un parlit de sofer-plutonier la Circulatie “mare” comisar sef si adjunct de inspectorat! deci, patriarhul nu avea “competenta” sa-i “emita” scrisoare de indulgenta pentru care bolbosu ar fi capabil sa dea multi euroi…mai bine incerca la urmasii pastorului Dugulescu!

  4. scrisoarea a fost obtinuta de dancu, cred! el a spus in sala de judecata ca e avocatului preafericitului de 7 ani

  5. Felicitari pentru curaj si respect fata de lege si onoare doamnei judecator!Tot respectul pentru asemenea magistrati!

  6. Bravo, D-na Judecator! Imi plac la nebunie femeile cu atitudine! Sa nu beti cafea de la servici, cazul procurorului Luminita Sega doar ce este readus in actualitate, mafia din jurul lui Bolbos este in stare de orice doar ca sa-l scoata basma curata. PS: Si sa nu mancati nici fructe provenite de la un anumit evazionist din Piata de Gros, cunostiinta veche a lui Bolbos.

  7. Trist. În loc să informaţi, dezinformaţi, doar pentru a vă face reclamă sau doar pentru că aveţi prea multe frustrări. Şi mai sunt şi o mulţime de oameni care cred şi înghit toate gogomăniile pe care le spuneţi.

Leave a Reply