ATAC la presa! Sexy purtatorul de cuvant al PNL Timis promite pumni in gura tuturor celor care vor scrie critic despre “brandurile” politice din Timis!

oana_gaita

Comunicarea PNL Timis cu electoratul are toate sansele sa sucombe chiar in pragul marilor batalii politice care se anunta pentru perioada urmatoare, in conditiile in care strategia de imagine a aliantei a ramas, din ratiuni stiute doar de Robu si Ostaficiuc, la discretia fostului purtator de cuvant al PDL Timis.


Sexy consiliera judeteana Oana Gaita a reusit sa se impuna in competitia cu purtatorul de cuvant al PNL Timis, Alina Sabou, in ciuda faptului ca fostul redactor de la Romania libera are o elocinta net superioara in transmiterea mesajelor politice, nemaivorbind despre stilul calm, ardelenesc,  cu care-i trateaza pe reprezentantii mass-media.

Jocurile de culise l-au adus la pupitrul de imagine al aliantei, totusi, pe fostul reporter de teren al Radio Timisoara, care in ultimii ani, de cand a fost luat la sanul democratiei-liberale din Timis, a cunoscut succesul sub toate formele sale.

Trecem peste detaliile acestei ascensiuni, nu ne intereseaza catu-si de putin cine o sustine pe Oana Gaita, de ce si cu ce pret, ne revolta doar modul in care sexy consiliera incearca sa presteze munca de bodyguard de imagine pentru unii dintre greii PDL. Nu este vorba despre Costi Ostaficiuc, cum s-ar putea crede, ci despre eternul numar doi din partid, Dan Popa, un foarte bun prieten cu afaceristul penal Nikolaus Mann.

In momentul in care presa a scris ca numele Dan Popa apare intr-un dosar al DIICOT alaturi de cel al lui Mann, sexy consiliera a sarit ca arsa si a pus imediat mana pe telefon. Si nu a facut acest lucru pentru a cere un drept la replica, dupa uzantele presei, pe care fatuca nu le-a stiut niciodata, ci pentru a impune disparitia articolului in cauza,  pentru a ameninta cu un proces sau, absolut incredibil, pentru a promite pumni in gura! Asa se face politica de imagine la PNL Timis, cu fatuci ce se chinuie mai mult pentru propria imagine, decat pentru cea a unei aliante care maine, poimaine poate ajunge la guvernare!

Tocmai de aceea, asa cum s-a procedat si la alte formatiuni politice atunci cand purtatorii de cuvant si-au depasit atributiunile, poate ar fi cazul unei evaluari si schimbari a stilului sexy si rau cu unul comunicativ si mult mai eficient…

14 thoughts on “ATAC la presa! Sexy purtatorul de cuvant al PNL Timis promite pumni in gura tuturor celor care vor scrie critic despre “brandurile” politice din Timis!

 1. Aceasta fufa care se crede mare ziarista vorbeste in felul asta? Pai cum sa dea ea pumni in gura? Cui? mare scroafa. dl ziarist urgent la parchet denunt si gata fufa.idioata

 2. Pisata te-a inselat cu brendu, iar Popa cu tine l-ati inselat pe Brend…ce viata ai fa doamna….tu l-ai inselat pe brendu anchetat de dna constantin ostapciuc cu dan popa anchetat de diicot secretar pcr timisoara pe vremuri…

 3. Robule te-ai ales cu o lipitoare. O sa constati cat de curand cand nu mai poti sa scapi de lipitoare care o sa te suga de “sange ” mediatic . O sa iti para rau dar deageaba. Tu nu vezi ca esti incojurat de jigodii si penali? Pacat de PNL in care multi oameni au incredere ca va schimba in bine Romania.

 4. In ritmul acesta in 2016 nu mai pupi primarie Robule. Astia te duc la pierzanie iar vechii pnl suparati nu te vor ierta. Ia exemplu de la ponta care a crezut ca pe vrea usl ca o sa castige. Pacat

 5. O va pica la examen Robu? Nu cred, anchetatul penal de DNA ostapciuc dicteaza inca de prin birturile de pe Torontalului, de la HOTEL

 6. ce s-o mai lungim, fata asta e atat de buna incat conduce alianta penelistilor si democratilor din timis! ajutata de eternul ei sfatuitor si tovaras de oferte electorale tibi kiss, dom derector de la parcul industrial

 7. O curvistina proasta….ca gagica lui Dragnea si aia lui Vanghelie….e plina tara de ele…..progeniturile securistilor care ne-au condus.

 8. Cine-i vlad enciu ? Si de ce l-am crede “pe cuvant” ca asa stau lucrurile ?

  Ai vrut si tu sa i-o tragi si te-a refuzat ????

 9. Doamna sau Domnule jurnalist de la ImpactPress cum va place sa va numiti. Faceti un jurnalism obiectiv si eficient, nu barfa si zvonuri care sa va aduca trafi pe website. Bine? Si acum cititi mai departe. Citez: “sexy consiliera a sarit ca arsa si a pus imediat mana pe telefon. Si nu a facut acest lucru pentru a cere un drept la replica, dupa uzantele presei, pe care fatuca nu le-a stiut niciodata, ci pentru a impune disparitia articolului in cauza, pentru a ameninta cu un proces sau, absolut incredibil, pentru a promite pumni in gura!”, da poate a facut asa cum spuneti dumneavoastra, dar asta tocmai pentru ca articolul dumneavoastra era neadevarat (fals) si rau intentionat adica se mentiona numele Dan Popa dar nu se spunea clar ca nu este aceeasi persoana din fostul PDL Timis? https://www.youtube.com/watch?v=do8oxrmYjhY Toata lumea intelege cu cine are de-a face?

Leave a Reply