IN CULISE! Cea mai sexy avocata din Baroul Timis se simte “vanata” de magistratul cel mai nonconformist de la Judecatoria Timisoara! La ultima sedinta de judecata, tanara a venit la sala insotita de doi martori!

camelia_zancu2

Cel mai cautat magistrat de la Judecatoria Timisoara, in aceste zile, dupa ce doi soti au fost divortati nelegal, este Nicolae Tomus, judecatorul care a decis desfacerea unei casatorii, in ciuda faptului ca membrii acesteia se impacasera.


Reprezentantii presei il “vaneaza” cu asiduitate pe justitiarul nonconformist de la prima instanta locala intrucat, dupa aparitia inovatiei sale juridice in Impact Press, a devenit o adevarata celebritate nationala. Deocamdata, magistratul a evitat sa ofere declaratii unor posturi de televiziune, iar sefii instantei nu au raspuns inca cererilor de informatii redactate in baza Legii 544, prin care s-a solicitat un punct de vedere in privinta divorturilor, respectiv daca acestea pot fi pronuntate fara ca partile sa fie prezente in sala.

Totusi, nu este exclus ca judecatorul sa fie nevoit sa raspunda intrebarilor Inspectiei Judiciare din cadrul CSM, in cazul in care avocata Carmen Obarsanu se tine de cuvant si va sesiza acest for.

Paradoxal, in timp ce refuza constant sa dea ochii cu presa, Nicolae Tomus nu ezita sa-i faca ochi dulci uneia dintre cele mai mandre avocate din Baroul Timis. Atat de stresata se simte Camelia Zancu de aluziile judecatorului Tomus, obsedat de cositele sale blonde, incat, la ultima sedinta, a venit la sala insotita de doua persoane, care ar fi trebuit sa fie martorii tratamentului ludic la care este supusa in timpul proceselor.

“Stiam ca va fi monitorizat de martorii Cameliei Zancu, de aceea l-am avertizat sa aiba un comportament in concordanta cu solemnitatea sedintei de judecata. S-a conformat si nu a scos niciun cuvant nelalocul lui, poate si putin atent la vreo eventuala acuzatie de hartuire”, ne-a dezvaluit o prietena a avocatei din Baroul Timis.

Poate si datorita acestui interes starnit in tagma judecatorilor celibatari din justitia timisoreana, Camelia Zancu a decis sa-si stearga toate fotografiile din contul de pe facebook.

Revenind la posibilitatea unui control din partea Inspectiei Judiciare, trebuie sa spunem ca Nicolae Tomus a mai facut obiectul unei verificari din partea CSM in 2010, cand si-a admonestat grefiera in plina sedinta de judecata. “Chiar vreti sa ma scoateti din sarite in sala? Facem gradinita de grefieri in sala? Mi-a albit parul făcand justitie ca sa-si bata toti joc de munca mea!”, a tipat Tomus. Ulterior, a incercat sa explice iesirea nervoasa ca fiind o reactie la tratamentul discriminatoriu si lipsit de respect la care a fost supus de conducerea instantei. (G.I.)

21 thoughts on “IN CULISE! Cea mai sexy avocata din Baroul Timis se simte “vanata” de magistratul cel mai nonconformist de la Judecatoria Timisoara! La ultima sedinta de judecata, tanara a venit la sala insotita de doi martori!

 1. Tomus e un adevarat, judeca bine si se si distreaza, ce face dna Carmen e un razboi personal, eu cred ca nu e adevarat ce spune, si despre dna Zancu, e o reclama proasta, ca clientii s-au cam dus…

 2. Zancu nici nu are nevoie de clienti atata timp cat e curtata de toti nababii orasului! Uita-te in Epic sa vezi ce ciorchine de cristesti, naslai, mironi, popovici si ghermani vezi pe-acolo

 3. Ce este greu de inteles? Judecatorul cauzei nu a stiut ca o actiune de divort se judeca numai si numai n prezenta partilor. Asta inseamna ca actiunea de divort este personala. Exista doar 4 situatii cind partea din procesul de divort poate fi reprezentat si nu ma regaseam in cele 4 situatii.Mai mult judecatorul a mentionat in practicaua “partile nu sint prezente” apoi pronunta solutia mentionind “Hotarare definitiva si irevocabila.!!!!”. Ce sa mai inteleg ?Decit faptul ca Nicki fie are o scapare de moment fie e scapat de mult. Nu mai exista hotarari irevocabile de mult.
  Acum sa va spun ce cred eu.Judecatorii stiind ca sint scapati de sub control nici nu ii mai intereseaza respectarea legii.Se impune stabilirea unei forme de control a magistratului pentru ca incetul cu incetul au luat-o razna. Pronunta hotarari care nu respecta legea, anuleaza cereri ale justitiabililor fara temei etc.

 4. Doamna avocat Obirsanu, cum va permiteti doamnă sa vorbiti asa despre un magistrat judecător? Cine va da acest drept? Pretindeti sa fiti respectată in comentarii dar dvs asa cum bine se vede in comentariul mai sus il insultati intr un mod impardonabil pe domnul judecător doar pentru ca aveti o răfuială personală! Sunteti penibilă doamna avocat!!! Am sa va spun ca cei care lucreaza in Palatul Dicasterial pot sa jure cu mâna pe biblie ca sunteti isterică si ca amenintati in stânga si dreapta pe toată lumea care nu va e pe plac! Nimeni nu va mai ia in serios doamna avocat Obirsanu!!!! Cu ce va ti facut dvs.remarcată doamnă in profesia de avocat până acum dupa ce ati fost dată afară din functia de judecător pentru incompetenta si pt faptul ca nu ati reusit sa treceti testul psihologic cand ati dorit sa va reîntoarceti in magistratura? Va spun eu doamna Obirsanu, sunteti o nulitate in profesie si va astept sa ma contraziceti desigur! De asemenea va rog sa nu mai faceti trafic de influență pe langa domnul Ilas sa imi modereze comentariul doar pentru ca apreciati ca doar dvs aveti voie sa insultati pe acest site iar noi ceilalti trebuie sa asistam cum linsati mediatic un judecător fără să vă contrazicem! Fără nici o stimă! Avocatul din oficiu 😉

 5. Domnule “avocat din oficiu” inainte de toate daca vrei sa fii credibil da-ti numele real N-ai curaj.
  In al doilea rind daca stau bine sa ma gindesc la ceva ce s-a intamplat inainte de anul demisiei mele din magistratura cred de fapt stiu ca protejatul dumitale nu a fost primit magistrat in Timisoara. De ce ????
  in al treilea rind esti gresit informat Sint una din cele trei persoane care am trecut in decembrie 2005 testul psihologic pentru revenirea in magistratura. Pentru Curtea de Apel Timisoara au participat la testul psihologic circa 18 candidati dar am trecut doar 3.
  Pentru cultura generala a dumitale ulterior alti doi candidati care au picat testul psiho in decembrie 2005 au intrat in magistratura: Neda Livia si un fost procuror care se plimbase prin citeva partide politice, cu toate ca nu aveam intentia, o sa trimit atit sentinta aceasta cit inca 2 sentinte de la acelasi magistrat la CSM ca sa decida acolo solutia .
  Apropos am primit un mesaj de la un domn ca mai exista o sentinta similara cu acelasi autor.

 6. Sunt coleg si am vaxut cum va comportati la sala. Ne impingeti pe toti in banca, ne tutuiti, cereti lista aiurea de o mie de ori. Comentati de complet, de orice zboara, sa fim seriosi. Vbiti peste oponentul la dezbateri, de judecator care o fi nu conteaza, si ala sa taca din gura daca se poate numai dvs sa vbiti. Nu sunteti corecta deloc. Si daca tot erati in cauza si cunosteati pozitia partilor era firesc sa le aduceti in fata instantei. Mandatul dvs e dat cu respectarea legii nu cu nesocotirea ei. Lipsa dvs dr bun simt si ignoranta ar trbui sanctionate. Iar personal nu cred ca mintal mai aveti cv legat de avocatura. V am avut opnent in cauza, mi ati jignit clientul, mi ati vorbit ca la usa cortului. Iar magistratul im cauza chiar a dat dovada de intelegere. Poate prea multa, apreciez.

 7. Sunt coleg si am vaxut cum va comportati la sala. Ne impingeti pe toti in banca, ne tutuiti, cereti lista aiurea de o mie de ori. Comentati de complet, de orice zboara, sa fim seriosi. Vbiti peste oponentul la dezbateri, de judecator care o fi nu conteaza, si ala sa taca din gura daca se poate numai dvs sa vbiti. Nu sunteti corecta deloc. Si daca tot erati in cauza si cunosteati pozitia partilor era firesc sa le aduceti in fata instantei. Mandatul dvs e dat cu respectarea legii nu cu nesocotirea ei. Lipsa dvs dr bun simt si ignoranta ar trbui sanctionate. Iar personal nu cred ca mintal mai aveti cv legat de avocatura. V am avut opnent in cauza,n mi ati jignit clientul, mi ati vorbit ca la usa cortului. Iar magistratul im cauza chiar a dat dovada de intelegere. Poate prea multa, apreciez.

 8. daca doamna avocat vi se pare slab pregatita, inseamna ca preferati avocate de talia profesionala a cameliei zancu, care si-a facut studiile la facultatea de dextractie de la Epic

 9. Carmen Obirsanu, te rog să îti vezi de rafuielile tale si nu pomeni numele meu, pentru ca nu exista grade de comparatie intre noi. Ceea ce faci tu este un circ ieftin in criză probabil de clienti, iar comportamentul tau de mahalagioaica face de râs corpul avocatilor din Timis! Apropos, daca tot susti ca ai trecut testul psihologic de ce nu ai redevenit magistrat?

 10. Concentrare maxima , va rog …pe esenta acestui articol si nu pe acele persoane implicate fara voia lor !!!!! Si mai usor cu remarcile răutăcioase … la adresa tinerei .. Statutul , experiența, calitatea serviciilor oferite …toate se câștiga prin studiu, implicare , comportament ireprosabil, atitudine , prestanța , incredere , loialitate si bineînțeles ..eficiența !!!! Exista motivatie pentru orice comportament “influențat” , chiar obsesivo -compulsiv … si antecedente !!!!! Asa ca …analiza pe cei vizati cu adevarat !!!! 😉

 11. Nu cunosc persoanele implicate, dar din punctul meu de vedere Dna avocat Camelia Zancu are tot dreptul sa își petreacă timpul liber oriunde dorește, a fi avocat nu înseamnă sa iti fie interzis dreptul la libertate si viata personală, atâta timp cat pe plan profesional da dovada de seriozitate si profesionalism, nu intaleg care e problema voastră!!!! Iar din câte am citit, dnu magistrat Tomus e cel care nu da dovada de profesionism in cauzele pe care le judeca! ATENTIE, aici e vorba de profesionalismul părților si nu de viata lor personală!!!!!

 12. doar daca esti o personalitate duala, duplicitara, se poate vorbi de o separatie maxima intre viata profesionala si cea privata! nu poti fi noaptea vampir, iar ziua seful compatimentului de PR de la centrul de transfuzie sanguina

 13. “Domnișoara ” avocat Camelia, Vezi – ți de prostituția ilegala înainte sa faci comentarii.Daca puteai sa iei și de pe d – nul magistrat câteva zeci de mii de euro Cum ai luat și de pe alții, ca doar așa ti-ai luat apartamentul și masina, probabil nu mai era obsedat de tine.Probabil era bun de soț în comparație cu progeniturile care le-ai avut.Rusine!!!!! Uite cine a ajuns sa vorbească.

 14. :)))))) .. cat de frustrati sa fiti domnilor (sub acoperire )… incat sa faceți astfel de afirmatii despre doamna Av. Camelia Zancu , pe care cu siguranța nici macar nu o cunoasteti !? :))) Colaborez cu dansa de peste 8 ani si pot spune ca are un comportament impecabil , profesional !!! De ce folosiți cu atata usurinta jignirile astea care nu-si au rostul !? Felicitări d-na Zancu pentru tot ce faceți ,importanți sunt acei oameni care va cunosc si va apreciază !!! Viata privată nu privește pe nimeni si sunt ferm convins ca puteți gestiona cu succes orice problema se iveste !!!!

 15. Offff….din nou toti barbatii o doresc si o hartuie…pe ea, si doar pe ea. Robert C, considerati-va un norocos.Altii nu au avut acelasi noroc ca si dumneavostra.

 16. Cred ca ajung atatea jigniri fara fundament care-mi sunt aduse in urma publicarii acestui articol care nu are nicio legatura cu realitatea! Nu am facut niciodata vreo declaratie, NU am fost niciodata hartuita de d-nul judecator! Profesional il respect! Viata mea personala nu este problema nimanui si nici subiect de jigniri cand de fapt in discutie este rafuiala altor persoane! Opinia mea nu conteaza cand faceti referire la persoana mea, domnilor jurnalisti veridicitatea afirmatiilor nu este importanta pentru d-voastra, doar senzationalul?? Doamna Obarsanu daca aveti o problema rezolvati-o, insa va rog fara implicarea numelui meu! Si pentru ca este postul Pastelui va doresc multa liniste, si bunatatea sa va umple casele dar mai ales…..sufletele!

 17. Doamna avocat Obarsanu , eu cred si tind sa cred ca ceea ce se spune despre dumneavoastra este foarte adevarat .Parca cu toti aveti ceva de impartit nu cumva ciolanul de la gura ? Cu mine ce aveti de mi-ati facut dosar penal ? Isteria dumneavoastra visand potentiali infractori de unde se trage ? Cum puteti dumneavoastra sa probati ca eu nu am licenta de in drept , oricum dumneavoastra ati incalcat bunul simt . Vreti sa ma trimiteti la un test psihiatric ? Ok ,va duce-ti dumneavoastra inaintea mea si vin si eu in urma .Pana una alta va trebui sa dati socoteala celor de la antidescriminare .Eu cred ca dumneavoastra aveti mari probleme psihice si trebuiesc tratate . Eu va spun doar atat potoliti-va ca sa nu fie mai rau . Nu sunteti dumneavoastra Xena printesa razboinica ( schimbata Xena printesa razboinica in varianta Timisoreana ) .Cautati spete si si visati infractori .Cu mine nu va merge.In plus de asta convingeti-va clienta sa plateasca datoriile fata de firma ,de mine si contabila astfel voi fi nevoit sa o fac pe cale legala.Si lasa-ti gargara asta de doi lei . Si inca ceva .Nu ma fortati sa probez eu cand dumneavoastra nu ati probat cu nimic .Cine afirma ala va face si proba sau dumneata nu ai invatat asta la Facultate ? Sau poate nici nu ai facut-o. ? Nu mai amenintati pe nimeni cu judecata ca nu veti castiga .

Leave a Reply