SCANDAL IN PNL! Intentia unor grupuri de interese de a forta numirea Oanei Gaita in functia de vicepresedinta a Consiliului Judetean Timis a inflamat spiritele in Alianta! “Nimeni nu poate concura cu purtatoarea de cuvant! Colaboreaza cu presa si-si poate ataca adversarii oricand!”

oana_gaita_impact

Perspectiva ca sexy consiliera Oana Gaita (foto), purtatorul de cuvant al PNL Timis, sa ocupe unul dintre fotoliile de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Timis, pentru ca mai apoi, in 2016, sa intre in cursa pentru presedintia judetului, a involburat apele in sanul aliantei liberal-democrate.


Membrii de vaza ai fostului PDL, care inca n-au reusit sa fuzioneze doctrinar cu partidul adoptiv, PNL, au iesit la rampa pentru a reclama faptul ca oricine se poate inscrie in cursa pentru functiile din fruntea CJT, nimic nu e batut in cuie, si ca Oana Gaita este doar o varianta de lucru, indiferent cat de mult s-ar stradui sa o impinga in fata fostul lider al judetului, Constantin Ostaficiuc.

“Oricine se poate inscrie in competitie! Stiu ca vor fi mai multi candidati pentru aceasta functie, asa ca trebuie sa luam o decizie in interiorul partidului si sa ne prezentam cu cel mai bun candidat. Nici vorba de Oana Gaita! Am auzit si eu despre aceste zvonuri, dar nu s-a discutat si nu s.-a votat absolut nimic”,

a precizat, pentru colegii de la deBanat, secretarul general al PNL Timis, Danut Groza, primarul de Sannicolau Mare. In opinia sa, nu neaparat sondajele de opinie vor stabili ordinea listei de start, ci imaginea buna si experienta administrativa a viitorului candidat.

“Nu este posibil ca o persoana cu functie in partid, potential candidat la alte demnitati locale, sa ramana purtatoare de cuvant. Dispare egalitatea de sanse, pentru ca, asa dupa cum se vede in media locala, Oana Gaita are trecere la anumiti jurnalisti si beneficiaza, oricand, de articole pozitive. Cine se poate bate cu ea, in conditiile in care dispune de suportul presei, in calitate de purtatoare de cuvant? Nu este corect fata de ceilalti candidati! Un candidat la o functie nu mai poate ramane purtator de cuvant, asa ceva nu exista la niciun partid din Romania!”,

ne-a declarat, confidential, unul dintre membrii noului PNL, care si-a reprimat dorinta de a intra in competitia pentru functii tocmai pentru a nu risca sa fie atacat de “cainele de paza” al democratiei.

oana-gaita_impact1

Acuma, daca e vorbim la propriu, Oana Gaita chiar si-a construit o imagine buna, gratie investitiilor in silicoane si acid hialuronic, in fotografii senzuale, insa ce facem cu experienta administrativa? Aceasta nu poate fi accesata cu bani, iar recomandarile unor politicieni de top si oameni de afaceri ca Ghita Ciobanu, Dorel Borza, Alin Popoviciu, Constantin Ostaficiuc, Dan Popa, Tiberiu Kiss, Nicolae Robu, Alexandru Chirila, Marius Cristescu, Ionut Nasleu si altii nu pot garanta ca, odata ajunsa presedinta, Oana Gaita va sti sa gospodareasca un judet de talia Timisului.

In aceste conditii, indubitabil, apare suspiciunea rezonabila ca fostul reporter de la Radio Timisoara nu reprezinta decat interfata unor jocuri politice de culise, iar aducerea lui in fruntea judetului ar profita anumitor grupuri de interese, anumitor politicieni aruncati pe centura politicii locale. “Ma simt onorata sa fiu considerata una dintre cele mai sexy consiliere din Romania. Operatiile estetice sunt un vis mai vechi pe care am reusit sa mi-l implinesc”, a declarat Oana Gaita unui reporter de la Cancan care a publicat un articol despre silicoanele purtatoarei de cuvant a PNL Timis, iar in spatele acestei pledoarii pro domo ar putea fi recunoscuta imaginea, in devoalare, a unei timide si de perspectiva Elena Udrea locale… (G.I.)

Foto: www.opiniatimisoarei.ro

 

9 thoughts on “SCANDAL IN PNL! Intentia unor grupuri de interese de a forta numirea Oanei Gaita in functia de vicepresedinta a Consiliului Judetean Timis a inflamat spiritele in Alianta! “Nimeni nu poate concura cu purtatoarea de cuvant! Colaboreaza cu presa si-si poate ataca adversarii oricand!”

  1. Nu trebuie sa ne legam de aspectul unei persoane… foarte bine ca si-a facut operatii estetice… nu are nici o legatura cu politica… are experienta si va stii ce sa faca cand va ajunge in functie!!!! muriti de ciuda ca are sanse mari sa fie ea presedinte!!!! mai bine va-ti vedea de treaba voastra nu sa comentati de alti…. BRAVOOOOOO OANA!!!

  2. ce urate mesaje scrieti. stii tu ca ii curvet??? ai stat tu la…. ea si nu stie careva????? sa fie laz putere da HAI OANA !!!! BRAVO EI CA II O DOAMNA DE NOTA 10!!!

  3. oana, asa de rau ai ajuns incat comentezi de una singura? postacii s-au retras? haha
    ai fost, esti, si vei fi:
    curvetul lui ostaficiuc, nu il cunosti/. ? Costi Ostapciu….anchetatul de DNA DNA…..silicoane din banii lui popa dan, ,…….au stat altii la….ta….

  4. nici beat sa fi fost nu mi-ar fi trebuit-o!are o uratenie nativa si nu trece nici cu toate operatiile estetice facute

  5. Haida, de, Tiberiu Kiss “om de afaceri sau politician de top”? Parcă era purtător de cuvânt la un spital. Dorel Borza a ajuns a cincea roată la cocie, iar Ionuţ Nasleu a fost politician de top-mini-top pe când era la PRM. Cristeştii sunt oameni politici din umbră, poate chiar de Top Billboard 200. Iar dacă Oana e onorată că e considerată de “politicenii de top şi de oamenii de afaceri” un sex simbol politic, asta e, fericirea se manifestă sub diferite forme. Unele chiar voluptoase…

  6. fă, nu mai comenta de una singura, veyi ca te asteaptă OSTAFICIUC la pensiune

Leave a Reply