POLITIA INTERVINE IN RAZBOIUL INTERLOPILOR! Ultima lupta de strada dintre interlopii Timisoarei, care a avut loc azi in zona Tribunalului, a declansat masuri dure din partea Politiei! Agresorii au fost saltati si dusi la sediu, dar nu a existat nicio plangere prealabila, asa ca au fost lasati sa plece

gazibara_impactUltima rafuiala publica dintre interlopii Timisoarei, care a avut loc luni, 20 iulie, in zona Tribunalului Timis, pare sa-l fi enervat de-a binelea pe inspectorul sef al Politiei Timis, comisarul sef Ion Mirescu.


Pentru a nu mai fi acuzat ca nu mai stapaneste ordinea publica, iar Timisoara a devenit un sat fara caini, acesta a dat ordin ca toate miscarile interlpilor sa fie monitorizate, iar politia sa sanctioneze exemplar orice iesire in decor. Astfel, potrivit unui comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Politie al judetului Timis, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale s-au sesizat din oficiu pentru infractiuni de lovire si alte violente, precum si pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce mai multi tineri au avut o altercatie in fata Tribunalului Timis.

“La data de 20 iulie, in jurul orei 11.00, politistii s-au sesizat din oficiu despre faptul ca pe strada Proclamatia de la Timisoara ar fi avut loc o altercatie intre mai multe persoane, in urma interventiei fiind depistati doi tineri de 22 si 25 de ani, care au fost condusi la sediul Politiei pentru audieri. Totodata, in urma investigatiilor efectuate, politistii au depistat si condus la sediu alte trei persoane, printre care si martori”, se arata in comunicat.

Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiuni de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice si urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs altercatia, urmand sa identifice daca sunt camere de supraveghere in zona si in cazul in acre acestea exista, sa urmareasca imaginile.

”Precizam faptul ca pana in prezent niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plangere. Conform art. 193, alin. 3 NCP actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate”, se arata in comunicat.

De asemenea, reprezentantii IPJ au spus ca niciunul dintre tinerii implicati in scandal nu avea urme de violenta pe corp.

Totodata, reprezentantii Inspectoratului judetean de Jandarmi Timis au declarat ca tinerii au iesit de la instanta si au avut o altercatie verbala, moment in care jandarmii aflati la Tribunalul Timis au intervenit pentru aplanarea conflictului intre acestia.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, printre cei implicati in altercatie se numara si trei cunoscuti interlopi din Timisoara, respectiv Darius si Caius Gazibara si Ciprian Gavrila.

Acestia sunt acuzati intr-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Timis, dosarul fiind al gruparii specializate in infractiuni cu violenta conduse de Sorin Udrea, lider al lumii interlope din Timisoara, implicat in ultimii ani in mai multe infractiuni cu violenta.

In dosarul in care sunt implicati Udrea, Darius si Caius Gazibara si Ciprian Gavrila, Sorin Udrea este acuzat de constituire de grup infractional organizat, complicitate la contrabanda, santaj, operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii, complicitate la talharie in forma calificata, braconaj in forma calificata si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Ciprian Gavrila este acuzat de constituire de grup infractional organizat, santaj si ultraj contra bunelor moravirui si tulburarea linistii publice.

Darius Gazibara este acuzat de constiturire de grup infractional orgaizat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Caius Gazibara este acuzat de constituire de grup infractional organizat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, tentativa de omor calificat si port fara drept a cutitului in locurile publice, dupa ce in anul 2013 i-a infipt o sabie in umar unui rival.

Dosarul in care acestia sunt acuzati se afla pe rolul Tribunalului Timis.

Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul ne-au dezvaluit ca, altadata tovarasi, Cipi Tiganu si fratii Gazibara (foto) au ajuns sa se dusmaneasca dupa incidentul de la Clubul Ibiza, cand fratii au executat misiunea de a-l agresa violent pe Tudor Stoiti, care s-a trezit cu o sabie infipta in umar, dar n-au mai primit recompensa baneasca promisa de Cipi Tiganu, unul dintre oamenii apropiati ai lui Sorin Udrea… (Gh. Ilas)

3 thoughts on “POLITIA INTERVINE IN RAZBOIUL INTERLOPILOR! Ultima lupta de strada dintre interlopii Timisoarei, care a avut loc azi in zona Tribunalului, a declansat masuri dure din partea Politiei! Agresorii au fost saltati si dusi la sediu, dar nu a existat nicio plangere prealabila, asa ca au fost lasati sa plece

  1. imi pare o solutie buna! sa se extermine intre ei, ca si asa nime nui plange ever

  2. da, buna treaba cand interlopii si-o trag intre ei, dar ar fi mai buna ca politia pastorita de comisarul Mirescu sa-si faca treaba! Mirescu asta nu-i venit de la fostii ganiceri(Pol de frontiera)? cred ca da! tata Mirescule…vezi ca aici nu-i ca la Stamora unde frontieristii fac para-para cu contrabandistii….aici in oras e mai complicat! n-ar fi mai bine sa iesi mataluta la pensie ca esti deja babalic si sa lasi sef pe unul mai tanar si cu sange in pix /

  3. Hahahahaha!!!Ca sa citez un …clasic …’Hans canta-le celor trei masculi ,ceva la mitraliera!”…

Leave a Reply