AVERE! Ce salariu incaseaza lunar sefa DNA? Procurorul Laura Kodruta Kovesi a declarat ca se simte atacata din toate partile, motiv pentru care trebuie sa mearga doar inainte

kovesi

Este considerata cea mai puternica femeie din Romania si supranumita spaima coruptilor! Surprinzator, Laura Codruta Kovesi nu traieste deloc pe picior mare si are un salariu decent tinand cont de misiunea pe care o are…


Conform declaratiei de avere, Laura Codruta Kovesi traieste doar din salariul de procuror sef al DNA, care anul trecut a fost de circa 13.000 de lei pe luna. Mai exact, conform declaratiei de avere, 147.012 lei pe an.

Mai mult, potrivit wowbiz.ro, femeia care-i face pe politiceni sa tremure nu este bogata.

Conform celei mai recente declaratii de avere, Kovesi locuieste intr-un apartament de doua camere din Bucuresti, pe care l-a cumparat in 2007, prin credit ipotecar. Nu are alte proprietati si nici automobil, preferand sa mearga cu sofer si masina de serviciu. “In dreapta am dusmani, in stanga am dusmani, in spate am dusmani, nu am ce face decat sa merg inainte!”, spune Laura Codruta Kovesi. (G.G.)

6 thoughts on “AVERE! Ce salariu incaseaza lunar sefa DNA? Procurorul Laura Kodruta Kovesi a declarat ca se simte atacata din toate partile, motiv pentru care trebuie sa mearga doar inainte

  1. salariul nu poate acoperi profesionalismul, seriozitatea,simtul raspunderi sociale, rolul social pe care ti-l asumi. Nu mai pui la socoteala trairea veti si libertatea de a fi.
    Presiunile sociale si de ,putere sunt f. marti. la capat pe cat poate.

  2. Mult adevăr graiesti. Daca ar fi macar 1000 de insi care ar gândi ca tine, nu am fi in mocirla asta socială

  3. D-na Kovesi merita pe deplin acel salar.Nu m-ar supara nici de ar fi dublu.Aceasta doamna face ceva pt. Romania.

  4. Mi se pare foarte putin daca ma gândesc ca un director de scoala si-a trecut in declaratia de avere 97.000 de lei si nimeni nu pune vreo intrebare.

  5. Mi se pare un fenomen aceasta doamna care reuseste sa se mentina dreata in fata coruptilor din Romania si pana la urma in orice meserie nu salariul conteaza ci faptul ca vrei sa faci ceva ,pui suflet si incerci sa misti lucrurile.Sa le dai un sens.Sunt de-a dreptul impresionata de ceea ce face si pentru mine este un exemplu de urmat.Avem nevoie si de oameni care sa faca ceva pentru tara lor.Felicitari si sper sa stea mult si bine in aceasta functie.

  6. Ce frumoasa esti, Codruta! Cand ma uit la javrele hidoase si buboase care tot latra la tine si la noi ma apuca o scarba fara margini. Dumnezeu sa ne ajute sa scapam de ei ca altfel se alege praful.

Leave a Reply