LIPSITA DE LIBERTATE! Procurorii din Deta au trimis in judecata doi tineri care au batjocorit o tanara de 19 ani! Daca vor fi gasiti vinovati, „rapitorii” risca pana la 7 ani de inchisoare

catuse

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Deta au dispus, prin rechizitoriul din data de 10 mai 2016, trimiterea in judecata a inculpatului Cucu Claudiu Darius, in varsta de 19 ani, in stare de arest preventiv, si a inculpatului Boti Florin, in varsta de 18 ani, aflat sub control judiciar, pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.


Probele administrate in cauza, pe parcursul urmaririi penale, au relevat faptul ca, in data de 17 aprilie 2016, in jurul orelor 2,30, inculpatul Boti Florin a introdus-o fortat pe persoana vatamata H.D.A. (19 ani), la indemnul inculpatului Cucu Claudiu Darius, in autoturismul marca „Audi”, condus de acesta din urma, si a transportat persoana vatamata, impotriva vointei sale, din comuna Liebling pana in comuna Jebel, judetul Timis.

Ulterior, la rugamintile unui martor si a inculpatului Boti Florin, persoana vatamata a fost adusa de catre inculpatul Cucu Claudiu Darius inapoi in comuna Liebling.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, Judecatoriei Deta.

Ca de obicei, procurorii au precizat ca trimiterea in judecata este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie. (V.E.)

 

Leave a Reply