BOMBA! Omul de afaceri Georgica Cornu, implicat intr-un grav accident de circulatie! “Nu stiu ce s-a intamplat, masina din sens opus venea direct spre mine!”

georgica_cornu

Omul de afaceri Georgica Cornu, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, a fost implicat, in urma cu putin timp, intr-un grav accident de circulatie!


Din fericire, a scapat teafar, dupa ce a tras de volan si s-a rostogolit in decor. “Nu stiu ce s-a intamplat! Masina din sens opus venea direct spre mine! Abia am avut timp sa trag de volan, sa evit. M-a lovit in lateral, dupa care am mai rulat cateva sute de metri. Nu aveam viteza, poate 50-60 de kilometri la ora. Politia inca nu a ajuns, vad ca e in spate, la cealalta masina. Cred ca acolo e mai grav. Da, s-au deschis toate airbag-urile, poate asta a si fost norocul meu…”, ne-a declarat, surescitat, Georgica Cornu, la cateva minute dupa producerea accidentului, fara sa excluda si un posibil atentat la viata sa.

Accidentul s-a produs la cativa kilometri de Herneacova, unde omul de afaceri are mai multe proprietati, printre care si o ferma de crestere a sturionilor.

Paradoxal, aceasta discutie a avut loc pe fondul documentarii unui alt accident, produs in cursul diminetii. Fostul sau partener de afaceri, Lucian Caraiman, a fost implicat, de asemenea, intr-un accident de circulatie, in timp ce era transportat, pentru audieri, cu mandat de aducere, la Biroul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinti.

Accidentul s-a produs pe DN 6, in afara localitatii Buchin, judetul Caras-Severin. “Ce, in cealalta masina era Caraiman?”, ne-a replicat Georgica Cornu, neintelegand despre ce este vorba, cand a fost intrebat ce stie despre accidentul in care a fost implicat Lucian Caraiman.

caraiman_acc

 

Ca intr-un adevarat carusel al fatalitatii, accidentul in care era sa-si piarda viata Georgica Cornu s-a produs doar la cateva ore dupa ce fostul sau partener de afaceri fusese transportat in stare grava la spital, tot in urma unui accident rutier.

“Un tanar de 27 de ani, in timp ce conducea un autoturism Audi, cu volanul pe partea dreapta, in directia Orsova –  Caransebes, s-a angajat intr-o depasire, fara a se asigura. Din sens opus se deplasa un autoturism condus de un barbat de 32 de ani, din Mehedinti, care a incercat sa evite impactul frontal, a tras de volan dreapta, dupa care autoturismul a revenit pe sensul opus de mers, parasind partea carosabila, in rulare fortata. Ulterior a intrat intr-un sant, dupa care s-a rasturnat. Conducatorul auto care a provocat accidentul nu a oprit la fata locului, si-a continuat deplasarea, fiind oprit in trafic dupa aproximativ 15 kilometri, pe raza localitatii Jupa. A fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a doua persoane, care au fost transportate la Spitalul Caransebes. In continuare se fac cercetari pentru infractiunea de vatamare grava din culpa”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al  IPJ Caras-Severin, agentul sef adjunct Cecilia Danet. (G.I.)

4 thoughts on “BOMBA! Omul de afaceri Georgica Cornu, implicat intr-un grav accident de circulatie! “Nu stiu ce s-a intamplat, masina din sens opus venea direct spre mine!”

  1. Mafia in toata regula. Diicot ce face? Mascatii ce fac? Aici trebuie sa faceti pe duri, nu sa mergeti la scoli dupa profesori.

  2. Pai domnu’ Cornu zicea în 2010 într un ziar ca el crede mai mult în Bănci decât în cruce și D zeu, o adevărată blasfemie ( cu ocazia montării unei cruci de beton la stația de betoane de la Ghiroda de către un preot anonim) acu’ după ce Băncile i au luat tot și l au lăsat peleg, văd ca a umplut fb de mulțumiri către D zeu și el și fica sa, ca l a salvat de la moarte și a scăpat viu din accident?! Georgica iti spun un secret, strigatul de măgar nu ajunge la cer, schimbați viața și repară toate nedreptățile făcute oamenilor care te au slugarit și după aceea sa ai tupeu sa ridici ochii la cer, ca poate a doua oară D zeu nu ca mai fi așa îndurător cu tine și cu Caraiman, ca prea de tot e coincidenta ca va ți turtit mașinile în aceiași zi de vineri 13!!! Te țuc cu drag

Leave a Reply