ACTIUNE PE CADRE! Ofiter de politie amendat in trafic pentru ca vorbea la telefon! “Las’ ca te f… sefu’ pe tine!”, a fost amenintarea transmisa agentului de circulatie

amenda

Un ofiter de politie a fost sanctionat contraventional in cursul unei actiuni de control in trafic profilata doar pe cadre MAI, dupa ce a fost surprins ca vorbea la telefon in timp ce conducea.


Socat de tupeul agentului de politie care l-a oprit si i-a cerut actele, ofiterul aflat in culpa l-a amenintat si l-a avertizat ca o sa aiba de suferit din partea conducerii Inspectoratului Judetean de Politie. Acest exces de normalitate s-a petrecut pe o strada din Sibiu, iar agentul de circulatie a avut inspirati sa filmeze momentul de panica si reactia amenintatoare a superiorului sau.

Potrivit imaginilor publicate pe Youtube, ofiterul oprit in trafic, comisarul sef Sandu Toader, ii cere agentului sa ii aduca actele “la birou” si il ameninta ca va avea de suferit din partea conducerii Inspectoratului.

“Imi aduci documentele la birou!”, este auzit Sergiu Toader spunand cu superioritate.

Agentul de circulatie incearca sa ii explice pentru ce este amendat si ca trebuie sa astepte completarea procesului verbal, dar ofiterul ii replica: “Le lasi la Voinea sau unde vrei tu” (n.r. – Narcis Voinea, seful Politiei Rutiere Sibiu).

Agentul de circulatie ii aplica o amenda de 125 de lei in 48 de ore si doua puncte de penalizare comisarului, dar Sandu Toader ii spune: “Las’ ca te f… sefu pe tine!”. (V.E.)

Leave a Reply