BREAKING NEWS! Liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, cere demisia sefului administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJ Timis a fost oferita UNPR     Societatea de Transport Public va incasa 2,1 milioane de euro in urmatorii 5 ani pentru intretinerea serviciului de iluminat public din Timisoara     Romanii care calatoresc in Grecia cu masina pot fi sanctionati drastic pentru abateri minore, dupa ce Codul Rutier grecesc a devenit cel mai dur din Europa    Un medic de familie din Timis a incasat peste 10.000 de euro intr-o luna, doar din garzi, dupa ce s-a pontat ca lucreaza concomitent la 7 centre de permanenta     Comisarul sef Alin Petecel a castigat concursul organizat de IGPR pentru functia de inspector sef al Politiei Timis    Regie Autonoma „Administratia Canalului Bega” va fi condusa, in calitate de director, de Gheorghe Tatar, fostul director al Directiei Judetene de Drumuri Timis

SOC! Sportiv roman medaliat la Olimpiada de la Rio, prins dopat! Romaniei ramane doar cu 4 medalii la competia olimpica

gabriel sancraian

Un nou soc legat de dopaj pentru sportul din Romania! Dupa ce, la Olimpiada de la Rio de Janeiro, Romania a luat doar 5 medalii, una de aur, una de argint si 3 de bronz, acum va fi nevoita sa restituie una organizatorilor.

Halterofilul Gabriel Sancraian, care a luat bronzul la categoria 85 de kilograme, a fost prins dopat, anunta TVR, motiv pentru care i se va retrage medalia. Sportivul din Bistrita mai castigase in cariera trei medalii de bronz la Europenele din 2012.

Nu este prima data cand sportivul roman pateste acest lucru. A mai fost suspendat pentru dopaj, in 2013, pentru doi ani, dupa ce a fost prins fortificat cu stanozolol, in afara competiției. (C.R.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: