SCANDAL! Primar din Banat, acuzat ca a batut o persoana chiar in sediul primariei! “Am o faima de om coleric si cineva incearca sa «pedaleze» pe aceasta tema”, spune edilul, care neaga acuzatia

nelu-popa

Primarul municipiului Resita, liberalul Ioan Popa, este acuzat ca a agresat un angajat al firmei care asigura conexiunea la Internet a municipalitatii carasene.


Victima, Cornel Ciontu, reprezentantul firmei care asigura servicii de Internet in Primaria Resita, a fost chemat de edilul Ioan Popa pentru a renegocia contractul cu municipalitatea.

Primarul si-ar fi iesit din minti cand invitatul a spus ca nu are cunostinta de servicii de telefonie. Sursa citata sustine ca dupa un schimb dur de replici edilul l-ar fi batut pe Ciontu.

„A iesit pe hol devastat, cu camasa rupta, plin de sange, cu alunitele de pe gat rupte, cu urme de violenta! A dat in el cu pumnii si picioarele. Baiatul cazuse pe jos! I-au sarit ochelarii, i-au si ramas pe jos, in primarie. Noroc ca s-a bagat un consilier sau ce era cand baiatul era cazut pe jos. L-a tras pe primar, ca altfel putea fi mai rau. La urma i-a aruncat niste servetele sa se stearga si a plecat din Primarie!”, a povestit un martor ocular pentru expressdebanat.ro.

Primarul Ioan Popa neaga, insa, in totalitate cele sustinute de angajatul firmei IT. „Vorbeam de rezilierea contractului, ca suntem gata s-o facem. Ne-a spus ca «Da, ca oricum nu se poate discuta cu voi». Mi-a spus ca asteapta un protocol din partea noastra, pe care sa-l semneze, a trantit scaunul, a trantit usa si a plecat, asta-i tot. Lucruri care pot fi confirmate de colegii mei. Dansul a intrat, a iesit din primarie, a fost vazut, nu avea absolut nicio problema. Nu-mi explic de unde pana unde aceste acuzatii. Probabil din cauza faptului ca am o faima de om coleric si cineva incearca sa «pedaleze» pe aceasta tema. Va spun cu fermitate ca daca interesul primariei cere sa am un ton mai alert, il voi avea. Nu voi fi niciodata un mielusel. De atins nu ating pe nimeni, decat eventual cu o floare”, a spus primarul Nelu Popa pentru sursa citata.

Politia face cercetari pentru a stabili exact ce s-a intamplat in sediul primariei, dupa ce victima a reclamat ca a fost agresata. (V.E.)

 

Leave a Reply