BREAKING NEWS! Un procuror de la Parchetul Timisoara este urmarit penal de DNA, dupa ce a musamalizat un dosar cu interlopi mascati si o agresiune produsa asupra a doi soti    Cucsa, Gavrilita, Pau, Simonis si Suciu sunt parlamentarii de Timis care au votat modificarile la Codul Penal care transforma Romania intr-un rai al borfasilor     Cornel Samartinean, liderul PMP Timis exclude posibilitatea ca mandatul de consilier judetean pierdut de Roxana Iliescu sa fie preluat de vreun popular racordat la interesele altui partid    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis ca familia santajata si amenintata de interlopul Bogdan Tirca sa fie protejata de Politie    Mai multi angajati ai Filarmonicii Timisoara au avut castig de cauza, la Judecatoria Timisoara, in dosare care au avut ca obiect litigii de munca     Autoritatile din Columbia au confiscat 14 replici ale tricourilor selectionatei nationale de fotbal, participanta la Cupa Mondială 2018, care erau impregnate cu 5 kilograme de cocaina si urmau sa fie trimise in Olanda

SENTINTA! Interlopi din Timisoara condamnati la inchisoare, dupa ce au incercat sa minta procurorii in dosarul rafuielii interlope de la stadion

talos

Desi s-a autodenunt ca este pistolarul care a executat mai multe focuri de arma in timpul rafuielii interlope din seara zilei de 22 iulie 2014, din parcarea stadionului Dan Paltinisanu, tanarul Adrian Talos n-a reusit sa insele vigilenta procurorilor si s-a trezit trimis in judecata pentru nedenuntare si favorizarea infractorului.

“A aparut un jeep care a venit tare spre noi. Gabriel a strigat “acum murim!”. Am facut un atac de panica, am scos pistolul si am tras. Am tras si in sus. Am tras toate cele sase gloante din incarcator. Am sarit din masina si am plecat spre Arad. Pistolul l-am aruncat in Mures”, a mintit Talos in momentul in care s-a predat Politiei, incercand sa ia toata vina asupra sa.

Anchetatorii s-au “prins” ca Talos vrea sa-l salveze de la inchisoare pe autorul real al impuscaturilor, Ciprian Dascalescu, si i-au sanctionat curajul iresponsabil cu un dosar penal.

Tot cu un dosar penal s-a ales, in acest caz, si Moisa Florin Vasile. Acesta a facut declaratii necorespunzatoare adevarului in fata organelor de urmarire penala si a instantei de judecata cu privire la faptele comise de Dascalescu Ion Ciprian in data de 22 iulie 2014.

“A sustinut, in mod mincinos, ca l-a vazut la volanul autoturismului pe acesta iar pe locul din dreapta spate de unde au fost executate focurile de arma se afla Talos Adrian, desi din probele administrate in cauza a rezultat ca acestea au fost executate de Dascalescu Ion Ciprian”, au precizat procurorii.

In urma judecarii celor doi interlopi care au incercat sa induca procurorii in eroare pentru a-l salva pe Ciprian Dascalescu de la puscarie, Tribunalul Timis a hotarat condamnarea lor la cate 3 ani de inchisoare, cu executare, si interdictia ca, dupa executarea pedepsei, timp de patru ani, sa detina sau sa poarte orice categorie de arme. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in 10 zile de la comunicare. (V.E.)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: