BREAKING NEWS! Un taximetrist din Lugoj a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit de doi adolescenti din Darova    Un transportator important din Timisoara, la un pas sa-si inchida firma din cauza abuzurilor la care este supus de un agent de la Politia Rutiera    ACS Dumbravita a promovat in divizia C la fotbal, dupa ce la baraj a trecut lejer de Viitorul Simian, din Mehedinti, cu scorul total de 11-0    Sindicatul EUROPOL protesteaza fata de decizia judecatorilor de a-l condamna pe fostul deputat Cristian Boureanu doar la 2 ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj si plata a 7.000 de euro     Agentia Terra Tourism, din Bucuresti, si-a anuntat partenerii si clientii ca nu-si mai poate onora obligatiile contractuale, ca va declansa procedura insolventei, si le-a recomandat sa se adreseze asiguratorului City Insurance    Fiul unui roman casatorit cu o indianca, Dinu Alex, din orasul Arumanoor, s-a sinucis dupa infrangerea Argentinei cu Croatia

ALEGERE! Alina Gorghiu va deschide lista PNL Timis pentru Senatul Romaniei, sacrificand sansele de accedere in parlament a unuia dintre sponsorii importanti ai filialei

gorghiu tm

Unul dintre cei importanti finantatori ai PNL Timis, omul de afaceri Dumitru Dinulescu, a pierdut locul eligibil detinut, pana mai ieri, pe lista candidatilor timiseni pentru Senatul Romaniei, dupa ce liderul national al PNL a anuntat s-a hotarat sa candideze pe listele de la Timis.

Astfel, Alina Gorghiu va deschide lista PNL pentru Senat, fiind urmata de Mariana Nagy, provenita din fostul PDL, pentru a se respecta principiul paritatii. La Camera Deputatilor, primele patru pozitii sunt ocupate, in ordine, de Marilen Pirtea, Ben Oni Ardelean, Balint Petrescu si Liliana Onet. O buna prietena a Alinei Gorghiu.

Alina Gorghiu a ajuns presedinte unic al PNL dupa ce Vasile Blaga si-a dat demisia din functia pe care o detinea la vârful formatiunii, in urma dosarului ce i-a fost deschis de DNA.

Gorghiu anuntat, in vara, ca va candida acolo unde partidul nu sta foarte bine in sondaje, pentru a trage in sus scorul formatiunii.

Sefa PNL a ales sa candideze chiar in locul lui Vasile Blaga, in Timis, prin aceasta alegere tradand faptul ca, macar la nivel de imagine, filiala banateana a PNL are nevoie urgenta de ajutor. (G.G.)

 

One Response to ALEGERE! Alina Gorghiu va deschide lista PNL Timis pentru Senatul Romaniei, sacrificand sansele de accedere in parlament a unuia dintre sponsorii importanti ai filialei

  1. x says:

    Asta va face pentru Timis fix ce a facut si Blaga. Adica 0.

Leave a Reply

%d bloggers like this: