Alegerile au echipsat rugby-ul! Doar 2.500 de spectatori au venit pe stadionul din Timisoara pentru a vedea una dintre cele mai faimoase echipe de rugby din lume

rugby1

Una dintre cele mai valoroase si titrate grupari din rugby-ul mondial, Harlequins Londra, a poposit, sambata dupa-amiaza, pe stadionul Dan Paltinisanu, pentru partida din cadrul Cupei Challenge impotriva celor de la Timisoara Saracens.


Spre deosebire de celelalte intalniri de pana acum ale timisorenilor din aceasta competitie, echipa noastra a rezistat iuresului de inceput si, desi au trecut jumatatea terenului doar in min 10, ai nostrii au deschis scorul in min 21, cand in urma unei lovituri de pedeapsa de pe linia de 22, Calafeteanu transforma animand amosfera din tribune, 3-0.

rugby-3

Din pacate, englezii au trecut imediat la carma jocului, reusind pana la pauza trei eseuri prin Ward, Merrick si Morris, toate fiind transformate apoi de Jackson, tabela aratand la jumatatea partidei scorul de 3-21.

rugby-suporteri

Startul reprizei secunde a apartinut in totalitate oaspetilor care in doar 11 minute aduc scorul la 3-42 prin doua eseuri ale lui Charles Walker (ales MVP-ul partidei) si Merchant, loviturile fiind apoi transformate de acelasi Jackson.

Jocul a fost apoi inghetat de ambele grupari pana la final, timisorenii ruland intregul lot aflat la dispozitie.

Harlequins a fost insotita in tribune de o frumoasa si colorata (la propriu) galerie, circa 200 de englezi poposind in orasul de pe Bega.

La partida au asistat doar circa 2.500 de spectatori… Spunem doar, daca luam in considerare faima si valoarea adversarilor, care pot fi vazuti pe viu  o data la circa 10ani! (Horia David)

Foto: Costi Duma

Leave a Reply