DRIFT POLITIC! Un pilot de raliu din Timisoara spera sa ajunga parlamentar, desi ocupa doar locul VIII pe lista ALDE Timis pentru Camera Deputatilor

 

marius-giurisici-1

Tatal unuia dintre cei mai apreciati piloti de raliu din Timis asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor parlamentare din 11 decembrie, in speranta ca fiul sau poate ajunge sa reprezinte judetul in Camera Deputatilor.


“Sunt mandru de fiul meu, Giurisici Marius, care vrea sa schimbe Romania din postura de deputat!”, ne-a transmis Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul ACR Timis, vizibil preocupat de sansele fiului sau la aceste alegeri parlamentare.

In conditiile in care pilotul de raliu timisorean ocupa doar locul VIII pe listele ALDE Timis pentru Camera Deputatilor, este greu de crezut ca va ajunge in Parlament alaturi de colegii sai Marian Cusca, Traian Stancu si senatorialul Petru Ehegartner, cu sanse mari de eligibilitate, insa este sigur ca va putea reprezenta Romania, pe mai departe, in marile competitii europene de automobilism.

Reamintim ca, in septembrie 2016, echipajul timisorean Giurisici Marius – Giurisici Ladislau, concurand pe un Mitsubishi Lancer, a reusit sa invinga echipajele Andrej Morel din Polonia si  Dobrick Zdenek din Cehia si sa castige primul loc la Cupa Europei Centrale si de Est la Raliuri de Orientare, competitie internationala organizata de ACR Satu-Mare. (H.D.)

Leave a Reply