DOLIU! Politistul ucis la datorie in Viseul de Jos, comemorat printr-un moment de reculegere la nivel national! Criminalii au fost retinuti

politisti-reculegere

Toti politistii din Romania aflati in timpul serviciului, duminica, la ora 14, s-au oprit din activitate si au tinut un moment de reculegere in memoria colegului lor Gheorghe Nistor, seful de post din Viseul de Jos, judetul Maramures, care a fost ucis cu sange rece chiar in sediul politiei.


Oamenii legii au coborat din masini, au pornit semnalele acustice si luminoase, si au cinstit in tacere, timp de un minut, memoria colegului lor din Politia Romana, ucis la datorie. Agentul principal Gheorghe Nistor avea 48 de ani, casatorit, si era tatal a doi copii majori. Barbatul activa in politie inca din 1995.

Acesta a fost descoperit, miercuri seara, in biroul sau din sediul Politiei Viseul de Jos, ucis cu mai multe lovituri de cutit. Dupa ce au comis crima, faptasii l-au imbracat cu hanoracul de la uniforma de politie, pentru a ascunde urmele de sange, si l-au asezat pe scaunul de la birou, cu capul pe masa.

„Prima data l-au lovit cu cutitul in abdomen, deci de aproape. Apoi, a doua lovitura a vizat zona costala. Acolo credem ca a fost o mica lupta. Pe cadavru se mai vede si o a treia urma de cutit”, au dezvaluit anchetatorii.

La plecare, criminalii au furat pistolul cu cele două incarcatoare si au luat si cheile cu care au inchis ușa. De altfel, acest corp delict i-a si dat de gol pe autorii omorului, care au fost retinuti la doua zile de la comiterea crimei. Doi frati din Viseul de Jos, cu varste de aproximativ 30 de ani, au fost ridicati de anchetatori, dupa ce la perchezitii, in locuinta lor, s-a gasit arma politistului.

Anchetatorii au stabilit ca fratii criminali au actionat la comanda mafiei lemnului din localitate, iar lichidarea politistului s-a facut profesionist, fara urme, cu mult sange rece. (G.I.)

One thought on “DOLIU! Politistul ucis la datorie in Viseul de Jos, comemorat printr-un moment de reculegere la nivel national! Criminalii au fost retinuti

  1. Ipocrizie! S-a tinut moment de reculegere? Duminica? La ora 14? Au oprit politistii autospecialele si au tinut moment de reculegere? Pe bune? Cine a ales acest moment a fost ori neinspirat ori prost! Duminica, la munca, sunt doar politistii care lucreaza in ture, apoi…acestia, la ora 14 (cand s-au oprit autospecialele pentru momentul de reculegere) sunt ori in sediul politiei (cei care intra in tura), ori plecati acasa (cei care au iesit din tura). Absolut niciun sef nu da doi bani pe moartea acelui politist! S-a pierdut de mult timp camaraderia intre politisti…. Asta a fost doar un moment al ipocriziei, nu de reculegere!!!!

Leave a Reply