SOCANT! A curatat strazile de prostituate! Un fost politist din Rusia a recunoscut ca a ucis 81 de tinere cu varste cuprinse intre 17 si 38 de ani

criminal-rus

Un fost politist din Rusia, care ispaseste o condamnare la inchisoare pe viata pentru abuzarea sexuala si uciderea cu bestialitate a 22 de tinere, a recunoscut ca numarul total al victimelor sale este 81.


Conform ziarului de limba romana Libertatea cuvantului, din Cernauti, Mihail Popkov, in varsta de 52 de ani, fost prins de autoritati in 2012, dupa ce o victima care a reusit sa scape a povestit ca a fost atacata de un barbat in uniforma de politie. Initial, politistul a fost condamnat la detentiune pe viata pentru uciderea a 22 de tinere, insa, ulterior, politistii au mai descoperit ca alte 25 de tinere i-au picat victime criminalului.

Potrivit autoritatilor ruse, Popkov a recunosc insa ca numarul total al victimelor sale este de 81, ceea ce-l face cel mai sangeros criminal din fosta URSS si il plaseaza pe locul trei in lume. Crimele au avut loc intre anii 1994 si 2000.

Victimele preferate ale fostului politist, supranumit „Varcolacul”, erau femeile cu varste cuprinse intre 17 si 38 de ani. Popkov si-a motivat actiunile spunand ca astfel curata strazile de prostituate. Barbatul le ademenea pe tinere in masina de politie, oferindu-se sa le conduca acasa. Apoi, le ducea intr-un loc izolat unde le abuza sexual si le ucidea intr-un mod grotesc. Femeile erau transate cu fierastraie, cutite si surubelnite.

Politistii considera ca „Varcolacul” i-a depasit la numarul de victime pe Andrei Cikatilo si Aleksandr Piciuskin, considerati cei mai notorii criminali in serie din Rusia. Cikatilo a fost condamnat pentru 53 de crime, iar Piciuskin pentru 49. (G.G.)

Leave a Reply